search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:32
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Απίστευτα κυνικός ο 71χρονος: «Ένας άνθρωπος λιγότερος στη γη»

09.12.2023 19:03
dolofonos salamina 765- new

Σοκάρει η μάρτυρας που οδήγησε στη σύλληψη του 71χρονου για το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με την μάρτυρα, πριν από τη σύλληψη του δράστη, όταν τον ρώτησε τηλεφωνικώς για τα όσα μεταδίδονταν από τις ειδήσεις, εκείνος εντελώς κυνικά απάντησε: «Γιατί ταράζεσαι; Α, καλά, ένας άνθρωπος λιγότερος στη γη».

Σύμφωνα με την μάρτυρα: «Εκείνο το μεσημέρι ακούω τις ειδήσεις πως την σκότωσε και τον παίρνω τηλέφωνο. Του λέω ‘’τι έκανες;’’ Και μου απάντησε ‘’τι έκανα, τι συμβαίνει;’’. Και ήταν τόσο ήρεμος και μου είπε ‘’γιατί να ταράζομαι; Ααα, καλά ένας άνθρωπος λιγότερος στη γη’’. Του λέω ΄’’τι είπες;’’ Και μου λέει ‘’ηρέμησε’’ και μου το κλείνει. Μετά με παίρνει εκείνος τηλέφωνο και μου λέει ‘’τι λένε για εμένα’’. Του λέω ‘’δεν σε ενδιαφέρει που η γυναίκα είναι νεκρή;’’ Και μου λέει ‘’και τι θες να κάνω; Υπάρχουν αποδείξεις πως ήμουν εγώ;’’. Του λέω ‘’που είσαι τώρα;’’ Και μου λέει πως είναι κοντά, σε μία καφετέρια. Παίρνω τηλέφωνο το 100 και τους λέω για τη συνομιλία. Στη διαδρομή, μέχρι να φτάσω στο Αστυνομικό Τμήμα, τον ξαναπαίρνω τηλέφωνο, γιατί οι οδηγίες των αστυνομικών ήταν να τον κρατήσω όσο μπορώ στη γραμμή για να βρουν το σήμα του. Μου είπε πως ήταν κάτω από μία γέφυρα.. Μου λέει ‘’για εκείνη να πάω και στο χώμα και στη φυλακή, παντού’’. Το αμάξι ήταν κρυμμένο κάτω από μία σήραγγα. Εν τέλει τον είχαν πιάσει πιο κάτω κάποιοι άλλοι αστυνομικοί».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 71χρονος δράστης είχε καταγγελθεί το 2013 για ενδοοικογενειακή βία από την τότε σύντροφό του. Η καταγγελία αυτή οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες το 2019 όπου ο δράστης δεν εμφανίστηκε ποτέ και καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνο φυλάκιση.

Ο 71χρονος ωστόσο πέρα από τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, φέρεται να έχει αλλάξει και το ονοματεπώνυμο του με νέα ταυτότητα που εκδόθηκε καθώς είχε δηλώσει απώλεια της προηγούμενης. Αυτό σύμφωνα με τις Αρχές είχε ως αποτέλεσμα ο δράστης να έχει δύο ταυτότητες στην κατοχή του η μια εκ των οποίων να δείχνει πως έχει καθαρό ποινικό μητρώο.

Χθες, με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 71χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στα Πατήσια: Συγκρούσεις και προσαγωγές στην ανακατάληψη αυτοδιαχειριζόμενου χώρου

Meteo: Στους -8,4 °C η χαμηλότερη θερμοκρασία σήμερα – Πού καταγράφηκε

Επεισόδια στου Ρέντη: «Ξεσκονίζουν» τις κάμερες οι Αρχές για να βρουν τον δράστη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:30