search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:28
MENU CLOSE

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια από το απόγευμα και στην Αττική (Χάρτες)

10.12.2023 13:16
Καιρός: Ψυχρή σιβηρική εισβολή από σήμερα - Kορύφωση την Τρίτη - Media

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια προβλέπει για το απόγευμα της Κυριακής τo Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα, αναμένονται βροχές από το απόγευμα στο Ιόνιο, στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, στη Κρήτη και σε τμήματα της Μακεδονίας. Έως το βράδυ, οι βροχοπτώσεις θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα.

Καταιγίδες αναμένονται κυρίως στις δυτικές και νότιες νησιωτικές και παράκτιες περιοχές ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Πίνδο και στα ορεινά της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας χιονοπτώσεις αναμένονται και σε ορεινά της Στερεάς Ελλάδας.

Τα καιρικά φαινόμενα εκτιμάται πως θα υποχωρήσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 11/12 θα περιοριστούν στα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο και έως το απόγευμα θα εξασθενήσουν σημαντικά.

Η πρόγνωση για την Αττική

Ιδιαίτερα για τον νομό Αττικής, αναμένονται βροχές με μικρή πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 10/12 έως το πρωί της Δευτέρας 11/12. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά του νομού.

Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ο υετός που αναμένεται το βράδυ (20:00 – 23:00) της Κυριακής 10/12 και κατά τις πρώτες ώρες (02:00-05:00) της Δευτέρας 11/12.

Διαβάστε επίσης:

Ρέντης: Περιορίζεται η μεγάλη αιμορραγία στον αστυνομικό – Συνεχίζει να δίνει μάχη (Videos)

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια έξω από το ΑΠΘ

Ρέντης: «Δεν θα σταματήσει η έρευνα μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι» – Ο 31χρονος «καιγόταν μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:25