search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:53
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια έξω από το ΑΠΘ

10.12.2023 10:26
mat
Eurokinissi

Σε 20 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., το βράδυ του Σαββάτου, για τα επεισόδια έξω από το ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival, η παρουσία της Αστυνομίας στάθηκε αφορμή για τη διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Οι συγκεντρωθέντες πορεύτηκαν προς το πανεπιστήμιο, όπου και σημειώθηκε η ένταση.

Δύο ομάδες αντιεξουσιαστών, η μία από το εσωτερικό του ΑΠΘ και η δεύτερη από την οδό Εθνικής Αμύνης, προσέγγισαν τις διμοιρίες που είχαν αναπτυχθεί στην είσοδο της πλατείας Χημείου. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έλαβαν εντολή να απομακρύνουν τους διαδηλωτές από το σημείο. Οι αστυνομικοί με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα τους απομάκρυναν. Κατά την αποχώρησή τους κάποιοι από τους αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες στις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Από τις προσαγωγές οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι υπόλοιποι 17 προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάστε επίσης:

Ρέντης: «Δεν θα σταματήσει η έρευνα μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι» – Ο 31χρονος «καιγόταν μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του»

Αράχωβα: Ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός του κακοποιητή του Όλιβερ – Τι αποκαλύπτει εκπρόσωπος φιλοζωικής ομάδας

Κάτω Πατήσια: Συναγερμός από φωτιά σε διαμέρισμα – Πυροσβέστες απεγκλώβισαν από μπαλκόνι 4ου ορόφου μητέρα με το παιδί της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:51