search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:30
MENU CLOSE

Βρετανία: Σάλος με βίντεο που δείχνει σεκιούριτι των McDonald’s να ρίχνει νερό σε άστεγο

10.12.2023 16:29
ASTEGOS MCDONALD

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει βίντεο που δείχνει σεκιούριτι των McDonald’s στη Βρετανία να σφουγγαρίζει στο πεζοδρόμιο έξω από το κατάστημα ρίχνοντας νερό σε σημείο που ήταν ξαπλωμένος ένας άστεγος.

Στα πλάνα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας φαίνεται ακούγεται ο άστεγος να λέει «αφήστε με ήσυχο» καθώς τα πράγματά του πετάγονταν στην άκρη.

Ο άνδρας που δημοσίευσε το βίντεο στο Twitter, έκανε tag τα McDonald’s και ρώτησε: «Πιστεύετε ότι είναι αποδεκτό για το προσωπικό σας να μουλιάζει τους υπνόσακους των αστέγων μέσα στο χειμώνα (ή οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου); Αηδιαστική συμπεριφορά. Δεν ήταν καν έξω από τις εγκαταστάσεις σας».

Από την πλευρά της η McDonald’s UK απάντησε: «Σας ευχαριστούμε που μας το αναφέρατε. Δεν πρόκειται για κάποιον από τους υπαλλήλους μας, αλλά για έναν τρίτο σεκιούριτι» ενώ ζήτησε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Μοσάντ: Απετράπη επίθεση που σχεδίαζε το Ιράν κατά Ισραηλινών στην Κύπρο

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ευχαριστώ Νετανιάχου σε Μπάιντεν για το βέτο στον ΟΗΕ

Δημοσκοπήση-σοκ για τον Μπάιντεν: Προβάδισμα Τραμπ κατά 4 μονάδες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:28