search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:51
MENU CLOSE

Δεν συμφωνεί ο Τεμπονέρας με τον Κασσελάκη για τον στόχο των ευρωεκλογών – «Ρεαλιστική η δεύτερη θέση»

11.12.2023 17:57
temponeras

Δεν συμμερίζεται τον στόχο που έθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης για τις ευρωεκλογές, ο Διονύσης Τεμπονέρας καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή του για «απόλυτη ανατροπή», δηλαδή τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, βάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά.

Μιλώντας στον Realfm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα, ο κ. Τεμπονέρας αναφορικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «το συνέδριό μας θα είναι ένα σημείο καμπής. Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα προκειμένου να προχωρήσουμε σε μια ιδεολογική και προγραμματική και οργανωτική επανεκκίνηση».

«Οι επόμενες ευρωεκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες, είναι στόχος για εμάς να είμαστε σε τέτοια θέση – η δεύτερη θέση θεωρώ πως είναι ένας ρεαλιστικός στόχος– που θα μας συνδέσει ξανά με την κυβερνητική προοπτική. Πέρα από τα ποσοστά, πρέπει να δώσουμε ένα σήμα αξιοπιστίας στην ελληνική κοινωνία» κατέληξε.

Μιλώντας για την οπαδική βία ανέφερε ότι «η κυβέρνηση έχει περάσει κάτω από τον πήχη στην αντιμετώπισή της. Οι προτάσεις που καταθέσαμε εμείς ουσιαστικά μεταφέρουν την ευθύνη στις Ανώνυμες Αθλητικές Εταιρείες προκειμένου να κάνουν αυτό που πρέπει, δηλαδή να ελέγχουν αυτούς που είναι μέσα στο γήπεδο. Προφανώς υπάρχει πλαίσιο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν τηρείται. Δεν γίνεται καμία ταυτοποίηση. Υπάρχει ευθύνη της πολιτείας να εποπτεύσει όσα γίνονται και να μπορέσει να τηρηθεί και η νομοθεσία, η οποία είναι αυστηρή αλλά φαίνεται πως η αυστηροποίηση των ποινών δεν είναι η απάντηση στα ζητήματα αυτά» ανέφερε.

«Το θέμα των συνδέσμων μας απασχολεί όλους, πολλές φορές είδαν να κλείνουν ή να γίνονται προτάσεις. Δεν ξέρω κατά πόσο βοηθούν τα αστυνομικού χαρακτήρα μέτρα. Πρέπει να το δούμε ευρύτερα» σχολίασε.

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Δούκας: Η Ελλάδα είναι η τελευταία χώρα της ΕΕ στην καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας

Παραιτείται από μέλος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη ο Θάνος Πλεύρης

«Μπλόκο» στους φιλάθλους στη Super League, κάμερες και αναβάθμιση έρευνας για όλες τις υποθέσεις οπαδικής βίας- Τι θα ισχύει για Κύπελλο και Ευρώπη – Όλα τα μέτρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:48