search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 03:46
MENU CLOSE

Κρήτη: Με οίδημα στο κεφάλι χαροπαλεύει στη ΜΕΘ μετά το αλλεργικό σοκ η 17χρονη

11.12.2023 16:02
meth_new

To βούτυρο που άλλειψε στο ψωμί της η 17χρονη μαθήτρια από το Καλλιτεχνικό Σχολείο Περιστερίου ήταν η αιτία που την έστειλε στην εντατική μετα το αλλεργικό σοκ. Η κοπέλα χαροπαλεύει ακόμα ενώ μετά το αλλεργικό σοκ έπαθε και ανακοπή. Νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι η μαθήτρια έχει σοβαρό οίδημα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το οίδημα στο κεφάλι προκλήθηκε καθώς έμεινε για αρκετά λεπτά χωρίς οξυγόνο μετά την ανακοπή που υπέστη την Κυριακή.

Κατά την ίδια πηγή επιβεβαιώνεται ότι το αλλεργικό σοκ για την 17χρονη που έχει αλλεργία στα γαλακτοκομικά προϊόντα προκλήθηκε από συσκευασμένο βούτυρου που άλειψε σε ψωμί.

Ειχε ένεση αδρεναλίνης μαζί της

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 17χρονη αντιλήφθηκε αμέσως την αλλεργική αντίδραση και γι’ αυτό ανέβηκε στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα Ηρακλείου που βρισκόταν με το σχολείο της για να κάνει ένεση αδρεναλίνης που είχε μαζί της.

Επειδή, όμως, τα λεπτά περνούσαν και η νεαρή κοπέλα δεν επέστρεφε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μια από τις συνοδούς καθηγήτριες ανέβηκε στο δωμάτιο της όπου και τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις.

Άμεσα η καθηγήτρια ξεκίνησε ΚΑΡΠΑ ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και το ΕΚΑΒ.

Τι λέει το ξενοδοχείο

Κατά τις πληροφορίες της ΕΡΤ από το ξενοδοχείο υποστηρίζουν ότι δεν είχαν ενημέρωση για την αλλεργία της κοπέλας καθώς και ότι στη συσκευασία του βουτύρου υπήρχε αναφορά οτι είναι προϊόν γάλακτος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, τέλος, ότι η 17χρονη είχε κάνει πολλές φορές ενέσεις με αδρεναλίνη καθώς είχε υποστεί αρκετές φορές στο παρελθόν αλλεργικό σοκ.

Διαβάστε επίσης:

«Χάδια» τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την οπαδική βία, λένε οι ένστολοι – Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (photos)

Μιχάλης Κατσούρης: Αποφυλακίζονται άλλοι 10 Κροάτες

Πατέρας Άλκη Καμπανού: Το ποτήρι που «ξεχείλισε» δεν έχει πάτο, τα παιδιά που μεγάλωσαν στην κρίση κρύβουν πολύ θυμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15