search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:02
MENU CLOSE

Κασσελάκης: «Δεν βρήκα χαρούμενους ανθρώπους του “41%”» – Η απροειδοποίητη περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία

12.12.2023 15:56
kasselakis agrinio

«Δεύτερος σταθμός», της «απροειδοποίητη περιοδείας» του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη ήταν το Αγρίνιο, όπως ανέφερε σε νέα του ανάρτηση στην πλατφόρμα X, δημοσιεύοντας επίσης βίντεο από τις συνομιλίες του με τον κόσμο, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Αστακό.

«Δεν βρήκα χαρούμενους ανθρώπους του “41%”. Βρήκα ανθρώπους βαθιά προβληματισμένους. Όπως μου είπε ο συνταξιούχος που μιλήσαμε: “Ο άνθρωπος δεν τρώει ΘΑ, θέλει ψωμί να φάει”», έγραψε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε δηλώσεις από την κεντρική πλατεία, αναφέροντας: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που είμαι εδώ στο Αγρίνιο μαζί με όλους σας. Η υποδοχή ήταν πάρα πολύ θερμή και το εκτιμώ ολόψυχα. Οι καταστάσεις είναι πιεσμένες στην αγορά, το ακούμε από παντού. Παράπονα για την Υγεία, την Παιδεία, την Δικαιοσύνη. Είναι δυστυχώς περίοδος που θα έπρεπε να είναι χαρμόσυνη και αντ’ αυτού ο κόσμος ζει σε μία κατάσταση λιτότητας και αποδόμησης του Δημοσίου, η οποία δυστυχώς θα χειροτερέψει του χρόνου με προαιρετική λιτότητα όπως έχει αποφασίσει η κυβέρνηση με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε τα θέματα αδιαμεσολάβητα, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας προσέγγισε και να γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για να είναι χρήσιμος στην κοινωνία. Ευχαριστούμε και χρόνια πολλά».

«Νιώθω ανυπεράσπιστη. Στο σουπερμάρκετ, κάθε μέρα και άλλη τιμή. Κανένας δε μιλάει. Βλέπω το προϊόν να είναι μισό μέσα και να το πληρώνω διπλό», του είπε μία κυρία στον Αστακό, που επισκέφθηκε στη συνέχεια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε απροειδοποίητα πρώτα την Αμφιλοχία πηγαίνοντας στην πόλη και τα καταστήματά της, μίλησε με κατοίκους και άκουσε τα προβλήματά τους.

Παράλληλα είπε στους πολίτες ότι επέλεξε να μην ανακοινώσει την περιοδεία του, καθώς δεν τον ενδιαφέρει μόνο τι λένε τα κομματικά στελέχη, αλλά και το τι λένε οι πολίτες.

Μάλιστα, στο ερώτημα «πώς από τα μέρη μας», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Ρωτήστε τους άλλους γιατί δεν έρχονται. Ελλάδα είναι κι εδώ».

Διαβάστε επίσης:

Ραγκούσης αποδομεί Νέα Αριστερά: Όλα θα κριθούν στην κεντροαριστερά, όχι στη ριζοσπαστική αριστερά  

ΣΥΡΙΖΑ για οπαδική βία: «Η κυβέρνηση οφείλει να αφήσει τις φαιδρές δικαιολογίες και να εφαρμόσει τα μέτρα που έχει εξαγγείλει»

Εξεταστική για τα Τέμπη: Να ακολουθήσει το δρόμο Πλεύρη θα ζητήσει από τη Ράπτη η αντιπολίτευση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:02