search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:05
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Βρίσκει συνεχώς «αθόρυβους» οπαδούς ο Νικήτας Κακλαμάνης  

12.12.2023 06:02
nikitas_kaklamanis_new

Η στάση του Νικήτα Κακλαμάνη απέναντι στην διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει σχολιαστεί πολλές φορές. Ο πρώην Υπουργός είναι ιδιαίτερα επικριτικός για τις «κεντρώες» στροφές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. 

«Το σλόγκαν υπό μορφή χιούμορ και πλάκας που κυκλοφορεί μεταξύ των μικρομεσαίων στελεχών της ΝΔ ξέρετε τι είναι; Ότι όταν υποβάλλει κάποιος το βιογραφικό του για να κριθεί λένε ”βάλε ότι είχες θητεύσει λίγο και στο ΠΑΣΟΚ μπας και έχεις τύχη”», είχε πει ο Νικήτας Κακλαμάνης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα Παραπολιτικά.  

Ε, λοιπόν όπως πληροφορείται η στήλη αυτή η δήλωση του κ. Κακλαμάνη έχει βρει πολλούς οπαδούς εντός της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα του λένε… «αθόρυβα»: «πες τα Νικήτα, πες τα». Και γιατί λέμε «αθόρυβα»; Μα φυσικά επειδή οι ίδιοι δεν μπαίνουν καν στη σκέψη να ξεστομίσουν κάτι τέτοιο και πόσο μάλλον δημόσια.  

Πάντως, ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η ευρωπαϊκή λίστα στα της… Νέας Δημοκρατίας μπορεί να φέρει νέες αναταράξεις αφού πολλά είναι τα «πρώην» ΠΑΣΟΚ πρόσωπα που ακούγονται ότι θα είναι σ’ αυτή.   

Διαβάστε επίσης:

Παραιτείται από μέλος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη ο Θάνος Πλεύρης

«Μπλόκο» στους φιλάθλους στη Super League, κάμερες και αναβάθμιση έρευνας για όλες τις υποθέσεις οπαδικής βίας- Τι θα ισχύει για Κύπελλο και Ευρώπη – Όλα τα μέτρα

Επαφές Τσίπρα στο Παρίσι με Ολάντ και Πικετί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:05