search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:15
MENU CLOSE

Παλαιό Φάληρο: Το αυτοκίνητο χτύπησε πεζούς και στη συνέχεια προσέκρουσε στο τραμ – Νεκρή μια γυναίκα, ένας τραυματίας (Photos/Video)

14.12.2023 15:25
palaio faliro

Σύγκρουση ενός αυτοκινήτου με συρμό του τραμ σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια γυναίκα έχει χάσει τη ζωή της ενώ ένας άνδρας είναι βαριά τραυματίας. Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας ενώ ο τραυματίας έχει διακομιστεί στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 3.00 το μεσημέρι κοντά στη στάση «Εδέμ» στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το protothema.gr, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, με το τραμ να κινείται στη διαδρομή του, όπως και τα αυτοκίνητα στο ανοδικό ρεύμα της Ποσειδώνος.

Ξαφνικά το ασημένιο Peugeot που κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, θέλοντας να στρίψει, φέρεται να χάνει τον έλεγχο και να παρασύρει τους δύο πεζούς με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα μια 50χρονη γυναίκα και πολύ σοβαρά έναν 60χρονο άνδρα.

Στο σημείο υπήρχαν και άλλοι πεζοί οι οποίοι έτρεξαν να σωθούν από την πορεία του ανεξέλεγκτου αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο καρφώθηκε στο τραμ που ήταν σε κίνηση και η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το τραμ εκτροχιάστηκε. 

Προς το παρόν παραμένει άγνωστη η αιτία που ο οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ κινούνταν κανονικά στη δεξιά λωρίδα της Ποσειδώνος έχασε τον έλεγχο. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 45 ετών ο οποίος έχει συλληφθεί και κρατείται.

Αυτή την ώρα, η κυκλοφορία στη γραμμή 6 του Τραμ διεξάγεται στο τμήμα Μουσών- Σύνταγμα, ενώ έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στη γραμμή 7 “Ασκληπιείο Βούλας- Αγία Τριάδα”.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακό Χωριό: Βαν παρέσυρε και εγκατέλειψε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

Πύλος: Human Rights Watch και Διεθνής Αμνηστία κατά του Λιμενικού «για ενέργειες και παραλείψεις που συνέβαλαν στο ναυάγιο» (Photos)

Καλαμάτα: Δικαστήριο απαγόρευσε σε εκκλησία να χτυπά την καμπάνα τις ώρες κοινής ησυχίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48