search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:48
MENU CLOSE

ΠΟΕ – ΟΤΑ: Χημικά και ξύλο από τα ΜΑΤ στην πορεία των εργαζομένων στους δήμους (Photos)

14.12.2023 17:51
mat ota

Κάνοντας χρήση χημικών τα ΜΑΤ προσπάθησαν να διαλύσουν την πορεία των εργαζομένων στους ΟΤΑ που οποίοι απεργούν λόγω της «συνεχιζόμενης απαξίωσης της Αυτοδιοίκησης» διεκδικώντας μεταξύ άλλων μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

Η πορεία κινήθηκε προς το υπουργείο Εσωτερικών στη Βασιλίσσης Σοφίας, όπου οι απεργοί ζήτησαν να συναντηθούν με εκπρόσωπο της κυβέρνησης. Με την επιτακτική διατύπωση του αιτήματος δημιουργήθηκε ένταση και η αστυνομία απάντησε με ρίψη χημικών.

«Η κατάσταση έφτασε στο μη περαιτέρω»

Οι εργαζόμενοι εκφράζουν στην ανακοίνωσή τους για την κήρυξη της 24ωρης απεργίας τη δυσαρέσκειά τους για την ακρίβεια, που, όπως τονίζουν, «κατατρώει το ήδη πενιχρό εισόδημα των εργαζομένων και των συνταξιούχων» αλλά και για την «έλλειψη προσωπικού σε όλες ανεξαιρέτως τις υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που δημιουργεί πλέον ανυπέρβλητα εμπόδια στην εξυπηρέτηση των δημοτών».

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΑΒ: Παρέλαβε 20 μηχανές και 8 κινητές μονάδες ταχείας επέμβασης

ΕΟΦ: Προσοχή σε συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει αντιδιαβητικές ουσίες

Απαγόρευση των γεύσεων στο ηλεκτρονικό τσιγάρο ζητά ο ΠΟΫ – Τι λέει για τους ατμοποιητές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:47