search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:33
MENU CLOSE

Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από άνδρες της δημοτικής αστυνομίας – Διατάχθηκε ΕΔΕ

15.12.2023 18:42
dhmotiki_astunomia
Eurokinissi

Σεξουαλική παρενόχληση από άνδρες της δημοτικής αστυνομικής στην Αθήνα περιγράφει κοπέλα, που πήγε να παραλάβει τις πινακίδες του αυτοκινήτου της μετά από πρόστιμο. Το περιστατικό αναφέρεται σε βίντεό της στα social media. Τελικά διατάχθηκε ΕΔΕ για το περιστατικό.

Η κοπέλα αναφέρει ότι μετέβη χθες το πρωί στο κτήριο της Δημοτικής Αστυνομίας στην Αγίου Κωνσταντίνου για να πληρώσει παράβαση που της είχε βεβαιωθεί. Συγκεκριμένα, στο βίντεο στο Tik Tok αναφέρει πως προσκόμισε ότι της ζητήθηκε να προσκομίσει αντίγραφα της ταυτότητά τηςς και του διπλώματός της ο άνδρας προσφέρθηκε να την… συνοδεύσει σε διπλανό φωτοτυπείο.

«Μου είπαν θες να σε πάω; Είναι επικίνδυνα τέτοια ώρα στην Αγίου Κωνσταντίνου. Ήταν πρωί. ΕΙΝΑΙ πρωί. Άλλος έλεγε “έλα συνόδευσε την κούκλα, πήγαινε την κοπέλα, πήγαινε την εσύ κλπ”», λέει η γυναίκα στο βίντεο.

@dimitra_liarakou 🐖 #foryoupage #mpesfypgamw #pageforyou ♬ πρωτότυπος ήχος – Dimitra Liarakou🦋

Όταν μάλιστα της ζητήθηκε να επιδείξει την ασφάλειά της, εκείνη ζήτησε να την βρουν ηλεκτρονικά γιατί δεν την είχε μαζί. «Μου λέει ο ένας αστυνομικός να πάμε σπίτι του για να βρούμε την ασφάλεια και ο άλλος χασκογελούσε» αναφέρει η ίδια και πρόσθεσε ότι της είπε χαρακτηριστικά“τι μπορείς να κάνεις εσύ για εμένα αν σου βρω την ασφάλεια;”» εκφράζοντας την μεγάλη σύγχυση που της προκάλεσαν. «Ένιωσα ότι με υποτιμάνε τόσο πολύ… Σηκώθηκα και έφυγα. Ήταν τρεις άνδρες…» είπε.

Με αφορμή την παραπάνω καταγγελία ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ για να διερευνηθεί το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Επιβάτιδα λεωφορείου «δραπετεύει» σαν κομάντο πηδώντας από το παράθυρο γιατί δεν είχε εισιτήριο – Απίστευτο βίντεο

Ξεκινάει η «ψυχρή εισβολή»: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία, πού θα χιονίσει – Καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμοι – Συναγερμός από την Πολιτική Προστασία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:30