search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 18:48
MENU CLOSE

Ουκρανός βουλευτής πέταξε χειροβομβίδες σε τοπικό συμβούλιο – Τουλάχιστον 26 τραυματίες (Video)

15.12.2023 15:55
oukranos xeirovomvides

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα πλάνα με Ουκρανό βουλευτή να πετά χειροβομβίδες κατά τη συνεδρίαση ενός τοπικού συμβουλίου στη δυτική Ουκρανία.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ουκρανίας, από τις χειροβομβίδες που πέταξε ο βουλευτής, τραυματίστηκαν 26 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 6 είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο ίδιος βουλευτής νοσηλεύεται στην εντατική καθώς τον επανέφεραν στη ζωή οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο.

Στη συνέχεια κινήθηκε ποινική δίωξη και διερευνώνται οι συνθήκες του περιστατικού αν και ακόμη δεν έχει δωθεί εξήγηση για τον λόγο για τον οποίο ο βουλευτής προέβη σε αυτή την πράξη.

Το βίντεο έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα στο οποίο ένας άνδρας μπαίνει αρχικά στην αίθουσα, έχει μια σύντομη συζήτηση με τους βουλευτές και στη συνέχεια πυροδοτεί πολλές χειροβομβίδες. Λίγη ώρα αργότερα σημειώνεται έκρηξη και αρκετοί άνθρωποι αναζητούν καταφύγιο κάτω από τα τραπέζια και τις καρέκλες.

Διαβάστε επίσης:

Μαδρίτη: Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο απέκτησαν οι… καρχαρίες του ενυδρείου (videos)

Pornhub: Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις του 2023 – Ώριμες γυναίκες, ρομπότ και στολές τα trends της χρονιάς (photos)

Κίνα: Σοβαρό ατύχημα στο μετρό του Πεκίνου – Πάνω από 500 επιβάτες στο νοσοκομείο, τουλάχιστον 100 με κατάγματα (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 18:47