search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:44
MENU CLOSE

Τομ Κρουζ: «Κράτα το πορτοφόλι σου ερμητικά κλειστό», τον συμβουλεύει ο πρώην σύζυγος της νέας συντρόφου του ηθοποιού

15.12.2023 16:22
tom-cruise_1512_1920-1080_new
credit: AP

Μπορεί να είναι… Mission Impossible για τον Τομ Κρουζ, αλλά ο μεγάλος σταρ πρέπει «να κρατήσει το πορτοφόλι του ερμητικά κλειστό», λέει ένας ρώσος ολιγάρχης, που συμβουλεύει τον σπουδαίο ηθοποιό να είναι προσεκτικός με τα γούστα της καινούριας φίλης του, της Ελσίνα Καΐροβα.

Και ο Ρώσος ξέρει πολύ καλά τι λέει, γιατί είναι πρώην σύζυγος της 36χρονης Ελσίνα Καΐροβα, για την οποία εξομολογείται πως «έχει ακριβά και πολυτελή γούστα».

Ο 61χρονος Τομ Κρουζ εθεάθη προ ημερών με την 36χρονη Ελσίνα Καΐροβα σε ένα πάρτι στο Mayfair του Λονδίνου και οι φίλοι του λένε πως την… έχει πατήσει! Το ζευγάρι δείχνει «αχώριστο», λένε χαρακτηριστικά οι φίλοι του ηθοποιού.

Όπως ο πρώην σύζυγος της Ελσίνα Καΐροβα, ο ολιγάρχης Ντμίτρι Τσετσκόφ, προειδοποιεί τον Τομ Κρουζ ότι η νεαρή έχει ακριβά γούστα και υποστηρίζει πως ξόδεψε πάνω από 12 εκατομμύρια ευρώ για ρούχα και άλλα αξεσουάρ, όπως τσάντες και παπούτσια, στα 11 χρόνια του γάμου τους.

Μιλώντας στη MailOnline ο Ντμίτρι Τσετσκόφ, που διαμένει σε μία πολυτελή βίλα στο Σάρεϊ, ανέφερε πως «ανεξάρτητα από το άτομο με το οποίο συναναστρέφεται, είτε είναι ο Τομ Κρουζ, είτε οποιοσδήποτε άλλος, λέω πως πρέπει να είναι προσεκτικός γιατί της αρέσουν τα πιο ακριβά πράγματα στη ζωή και έχει πολυτελές γούστο. Ο Τομ πρέπει να κρατήσει το πορτοφόλι του ερμητικά κλειστό».

Ο 43χρονος Τσετσκόφ, που έχει κάνει μια αμύθητη περιουσία με διαμάντια και ορυχεία, υποστηρίζει ότι η δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο με την Ελσίνα Καΐροβα του στοίχησε 150 εκατομμύρια λίρες.

Υποστηρίζει επίσης ότι είδε την περιουσία του να εξανεμίζεται -από τα 200 εκατομμύρια λίρες όταν ήταν παντρεμένος μειώθηκε στα 50 εκατομμύρια- και ότι υποχρεώθηκε να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία για να πληρώσει δικηγόρους ή για να αποζημιώσει την 36χρονη πρώην σύζυγό του.

Αποκαλύπτει μάλιστα ότι οι ντουλάπες της κυρίας Καΐροβα είναι γεμάτες τσάντες που κοστίζουν από 5 ως 35 χιλιάδες λίρες η κάθε μία. 

Ο Ρώσος ολιγάρχης αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει με την πρώην σύζυγό του για την σχέση της με τον Τομ Κρουζ, ο οποίος είναι ο αγαπημένος του ηθοποιός. «Δεν έχω μιλήσει με την Ελσίνα γι αυτό, γιατί επικοινωνούμε μέσω δικηγόρων. Εκείνη είναι 36 χρόνων, όμορφη, οικονομικά ανεξάρτητη και της αρέσει η ζωή», λέει στη Mail ο Τσετκόφ.

«Ο Τομ Κρουζ είναι ο αγαπημένος μου ηθοποιός, ένας από τους καλύτερους. Έχω δει πολλές ταινίες του. Άκουσα για πρώτη φορά γι’ αυτόν όταν ήμουν 13 χρόνων», προσθέτει.

Ένα αξιοσημείωτο της ιστορίας είναι ότι ο κ. Τσετκόφ αποκάλυψε πως πριν από τρεις μήνες τον πλησίασε ένας παραγωγός του Χόλιγουντ που ενδιαφέρεται να κάνει μια ταινία για την ζωή του και εκείνος επέμεινε πως θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει ο Τομ Κρουζ.

«Είπα στον παραγωγό ότι ο μόνος ηθοποιός που θα μπορούσε να με υποδυθεί είναι ο Τομ Κρουζ. Έχουμε το ίδιο ύψος, το ίδιο βάρος και θα ήταν τιμή μου αν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν φαντάζομαι κάποιον καλύτερο για να παίξει τον ρόλο. Ελπίζω κάποια μέρα να τον συναντήσω για να μιλήσουμε για την παραγωγή», λέει ο κ.Τσετκόφ.

Η αγαπημένη ταινία του Ρώσου ολιγάρχη είναι το «Μάτια Ερμητικά Κλειστά», με τον Τομ Κρουζ, που υποδύεται έναν γιατρό που ερωτεύεται παράφορα την Νικόλ Κίντμαν. Την εποχή που γυρίστηκε η ταινία, το 2010, ο Τομ Κρουζ ήταν παντρεμένος με την Κίντμαν.

Ωστόσο, κατά τον κ. Τσετκόφ, η πρώην σύζυγός του και νυν φίλη του Τομ Κρουζ δεν ξέρει πολλά για τον μεγάλο σταρ. «Η Ελσίνα δεν ήξερε τίποτα για τις ταινίες του, γιατί δεν ήταν ποτέ μεγάλη φαν του Τομ Κρουζ. Είμαι σίγουρος πως όλα έχουν αλλάξει τώρα», λέει ο ολιγάρχης.

Ο ολιγάρχης είχε γνωρίσει την Ελσίνα σε ένα πολυτελές μπαρ στο Mayfair του Λονδίνου, τον Απρίλιο του 2009, την ερωτεύτηκε παράφορα και τον Σεπτέμβριο παντρεύτηκαν στην Αγία Πετρούπολη. Πέρασαν έγγαμο βίο μέσα στη χλιδή και τα πλούτη, με κατοικίες στο Ντουμπάι, το Λονδίνο και την Κύπρο, έκαναν διακοπές με πολυτελή γιοτ και είχαν μια συλλογή από αυτοκίνητα, κοσμήματα και έργα τέχνης αξίας πολλών εκατομμυρίων.

Μετά το περιπετειώδες διαζύγιο, ο ολιγάρχης λέει ότι αισθάνεται «δέκα χρόνια νεότερος». «Ποτέ δεν αισθανόμουν καλύτερα. Η ζωή είναι σπουδαία. Ποιος λέει πως το διαζύγιο είναι κάτι κακό, ανεξάρτητα από το πόσο κοστίζει;», λέει στη Mail ο κ. Τσετκόφ.

Διαβάστε επίσης:

Ταξίδι στο Μπάρι: Για να βρούμε την άκρη του μίτου ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τον Αϊ-Βασίλη (Videos)

Pornhub: Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις του 2023 – Ώριμες γυναίκες, ρομπότ και στολές τα trends της χρονιάς (photos)

Κίνα: Σοβαρό ατύχημα στο μετρό του Πεκίνου – Πάνω από 500 επιβάτες στο νοσοκομείο, τουλάχιστον 100 με κατάγματα (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:44