search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:04
MENU CLOSE

Ξάνθη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον αστυνομικό που σκότωσε την 19χρονη Αϊσέ – Είπε στο συνεργείο ότι σκότωσε σκυλί

15.12.2023 10:21
xanth_aise

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια ασκήθηκε στον αστυνομικό που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του την 19χρονη Αϊσέ στην Ξάνθη , προκαλώντας οργή από τις προσπάθειές του να συγκαλύψει την εγκληματική του πράξη.
Ο αστυνομικός, που κυκλοφορούσε ελεύθερος, ομολόγησε και παραμένει πλέον κρατούμενος, με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ξάνθης.

Ενώ η τοπική κοινωνία και όχι μόνο, είναι συγκλονισμένη, αποχαιρετώντας χθες την 19χρονη σε μία κηδεία που έσπασαν καρδιές, το Μέγκα έφερε στο φως της δημοσιότητας μία συνταρακτική αποκάλυψη.

Πέρα από το γεγονός ότι ο αστυνομικός, εμφανίστηκε αρχικά ως αυτόπτης μάρτυρας, έκανε και μία ακόμα συνειδητή πράξη συγκάλυψης.

Πήγε το ίδιο βράδυ το αυτοκίνητο σε συνεργείο και ζήτησε από τον υπάλληλο που εργαζόταν εκεί να του επιδιορθώσει τις ζημιές έως την επόμενη ημέρα το πρωί. Ισχυρίστηκε δε ότι η ζημιά που είχε το όχημα προκλήθηκε επειδή χτύπησε ένα… σκυλί.

Σημειωτέον ότι επί δύο μέρες ο ασυνείδητος αστυνομικός, για τον οποίο διενεργείται και ΕΔΕ, παρίστανε τον αυτόπτη μάρτυρα και μόνο όταν διαπιστώθηκαν οι αντιφάσεις στις καταθέσεις του, αποκαλύφθηκε και αναγκάστηκε να ομολογήσει.

Η οικογένεια έχει απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Η πρόταση του Αντώνη Πανούτσου για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας (video)

Τραγωδία στην άσφαλτο: Τρεις νεκροί σε τροχαία κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Αττική (videos)

Θεσσαλονίκη: Για απόπειρα βιασμού είχε καταδικαστεί ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων – Tι δείχνει το ποινικό παρελθόν του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:04