search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 20:01
MENU CLOSE

Euroleague: Ισόβιος αποκλεισμός στον οπαδό που εξαπέλυσε ρατσιστική επίθεση στον Μπισάνγκ μέσα στο ΣΕΦ

16.12.2023 23:03
BASKET

Η Euroleague γνωστοποίησε, με ανακοίνωση της, ότι επέβαλε ισόβια απαγόρευση εισόδου από όλα τα γήπεδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στον οπαδό που ο διαιτητής Τζόσεφ Μπισάνγκ υπέδειξε ως υβριστή στη χθεσινή αναμέτρηση Ολυμπιακός-Βαλένθια, λόγω των ρατσιστικών σχολίων προς το πρόσωπό του. 

Στην ανακοίνωση της, επισημαίνει επίσης ότι: «Η γηπεδούχος ομάδα, ο Ολυμπιακός Πειραιώς, είχε ήδη ακυρώσει το εισιτήριο διαρκείας του ατόμου λίγο μετά το περιστατικό και ανακοίνωσε ότι θα του απαγορευόταν να παρευρεθεί σε οποιονδήποτε αγώνα του Ολυμπιακού.

Η Euroleague Basketball, ο Ολυμπιακός Πειραιώς και όλοι οι σύλλογοι έχουν δεσμευτεί να γιορτάζουν τη διαφορετικότητα και να προάγουν το σεβασμό, να χρησιμοποιούν το μπάσκετ για να ενώνουν τους φιλάθλους και να εφαρμόζουν πολιτική μηδενικής ανοχής στις εκδηλώσεις τους για οποιεσδήποτε ενέργειες αντίκεινται σε αυτές τις αξίες».

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Βαλένθια, οπαδός επιτέθηκε φραστικά στον γάλλο διαιτητή χρησιμοποιώντας προσβλητικό και ρατσιστικό λόγο εναντίον του.

Διαβάστε επίσης:

Premier League: Καρδιακή ανακοπή υπέστη ο αρχηγός της Λούτον – Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση

«Πάγωσαν» στη Premier League: Κατέρρευσε ο 29χρονος αρχηγός της Λούτον (Video)

Πένθος για την πρόεδρο της Super League 1 – Πέθανε ο πατέρας της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 20:01