search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:03
MENU CLOSE

Παναγιώτης Δουδωνής: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη μετά το απαράδεκτο δημοσίευμα για την άρθρωσή του

16.12.2023 19:52
doudwnis

Νομικά κατά της εφημερίδας «Αξία», για το απαράδεκτο και ειρωνικό δημοσίευμα σε βάρος του, γνωστοποίησε πως θα κινηθεί ο υπουργός Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής.

Σε παραπολιτική στήλη, η εφημερίδα γράφει για τα χρόνια που ο Παναγιώτης Δουδωνής ήταν μαθητής στο Αρσάκειο, χαρακτηρίζοντας τον «σύγχρονο Δημοσθένη βραχύσωμο που δεν μπορούσε να πει το ρο».

Με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter), ο κ. Δουδωνής έγραψε πως η σχετική ειρωνικότατη αναφορά στο πρόβλημα του Δημοσθενη, οφείλεται σε αδαμαντινοβλάστωμα άνω γνάθου, για το οποίο έχει κάνει επέμβαση και μερικό ακρωτηριασμό της άνω γνάθου και τμήματος της υπερώας, ενώ απαντά και στο ότι δεν ήταν ΠΑΣΟΚ.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Η δημοσιογραφία στα καλύτερά της, εφημερίδα «Αξία», σήμερα. Το πρόβλημα στην άρθρωσή μου που υπονοούν και η σχετική ειρωνικότατη αναφορα στο πρόβλημα του Δημοσθενη, οφείλεται σε αδαμαντινοβλάστωμα άνω γνάθου με το οποίο διαγνώστηκα τέτοιες μέρες το 2018, για το οποίο χρειάστηκε να υποβληθώ σε εγχείρηση και με οδήγησε σε μερικό ακρωτηριασμό της άνω γνάθου και τμήματος της υπερώας, με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα να φοράω προσθήκη. Όσον δε αφορά στη μειωτική αναφορά για το αν ήμουν ΠΑΣΟΚ, όχι δεν ήμουν απλά ΠΑΣΟΚ, ήμουν πολύ ΠΑΣΟΚ. Η υπόθεση θα λάβει την οδό της δικαιοσύνης και η αποζημίωση θα δοθεί σε οργανώσεις που ενθαρρύνουν τη συμμετοχή στην κοινωνική και πολιτική ζωή ατόμων με αναπηρία και ακρωτηριασμούς. Τέλος η ανοχή».

Διαβάστε επίσης:

Κυβέρνηση: Απανωτά «εγκεφαλικά» από την ανταρσία Σαμαρά – Παρέμβαση Ντόρας Μπακογιάννη

Κυβερνητικές πηγές για νέο «χτύπημα» Σαμαρά, μετά την τροπολογία Καιρίδη: Περαιτέρω ανάλυση είναι περιττή

Θεοχάρης: «Η κυβέρνηση καταθέτει έναν Προϋπολογισμό ανάπτυξης, δικαιοσύνης, αξιοπιστίας και ευθύνης για το 2024»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:03