search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:22
MENU CLOSE

Κομματική πειθαρχία και για τον γάμο των ομόφυλων;

18.12.2023 14:12
pavlos_marinakis_briefing

Με αφορμή τη συζήτηση περί κομματικής πειθαρχίας εντός της Κ.Ο. της ΝΔ ενόψει της ψήφισης της επίμαχης τροπολογίας για τους μετανάστες, αλλά και των αντιδράσεων εντός του κόμματος, ευλόγως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε αν θα τελεί αντίστοιχη προϋπόθεση και για όταν η κυβέρνηση φέρει στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παύλος Μαρινάκης δεν ξεκαθάρισε επακριβώς τι θα γίνει, καθώς είπε ότι όταν – εντός της τετραετίας – έλθει στη Βουλή η συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία, η κυβέρνηση θα εξηγήσει αναλυτικά και επακριβώς το περιεχόμενό της και τα οφέλη του για την κοινωνία, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τεθεί και σε αυτή την περίπτωση θέμα κομματικής πειθαρχίας, αναφερόμενος στους «κανόνες».

Το βέβαιο είναι ότι όταν με το καλό έλθει στη Βουλή το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, το οποίο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πηγαίνει όλο και πιο πίσω, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τις διεργασίες εντός του κυβερνώντος κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

Για Βιέννη ετοιμάζεται τις γιορτές ο Αλέξης Τσίπρας

ΠΑΣΟΚ: Ο… ακούραστος Θανάσης Γλαβίνας

Στο πλευρό του Στέφανου η οικογένεια Κασσελάκη σε κομματική εκδήλωση στον Πειραιά (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:20