search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:57
MENU CLOSE

Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: Αστυνομικοί ΜΑΤ τον χλεύασαν λίγο πριν μπει στο Στούντιο 4 στην ΕΡΤ

18.12.2023 21:39
gewrgopoulos
Screenshot EΡΤ

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος μίλησε για τη σεξουαλικότητά του, αλλά και την ομοφοβία που έχει αντιμετωπίσει σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ. Ο ηθοποιός μάλιστα εξομολογήθηκε ότι πριν μπει στο στούντιο της ΕΡΤ δέχτηκε bullying. «Τωρα, πριν μπω στο στούντιο, περπάταγα στον δρόμο κι έξω από το στούντιο έχετε μια κλούβα με αστυνομικούς ΜΑΤ και καθώς προχωρούσα, άκουγα φωνές, κοροϊδίες.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι τον χλεύασαν για τη σεξουαλικότητά του. «Σας φαίνεται απίστευτο;», είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, οι οποίοι είχαν μείνει άφωνοι εκείνη τη στιγμή.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και την οικογένειά του. «Εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια με έναν πατέρα και δύο αδέρφια, οπότε έζησα πολύ γερά την πατριαρχία. Η μητέρα μου έκανε μια άλλη οικογένεια κι αποφασίστηκε εμείς να μεγαλώσουμε με τον πατέρα μας. Είμαστε τρία παιδιά. Έχω μια μεγαλύτερη αδερφή κι έναν αδερφό μικρότερο. Ήμασταν μια οικογένεια αρκετά λαϊκή. Ο πατέρας μου ήταν από ένα χωριό στην Άρτα», εξήγησε.

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδια στου Ρέντη: Γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα τα άτομα που αιτούνται καθεστώς προστατευόμενων μαρτύρων

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια η βόμβα – Ποιο σενάριο εξετάζουν οι Αρχές

«Όχι άλλο αίμα»: Καθιστική διαμαρτυρία ένστολων έξω από τη Βουλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:57