search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:59
MENU CLOSE

Το «παραμύθι» που διηγείται ο Κασσελάκης για την «εισαγόμενη ακρίβεια»

18.12.2023 18:58
kasselakis-12

Με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, διηγείται ένα «χριστουγεννιάτικο παραμύθι» όπου πρωταγωνιστούν κάποια από γνωστότερα ελληνικά προϊόντα, που είναι όμως τα ακριβότερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με βάση τα στοιχεία που αναφέρει ο κ. Κασσελάκης, καταρρίπτεται, όπως λέει, ο μύθος του Κυριάκου Μητσοτάκη περί «εισαγόμενης ακρίβειας».

«Τι παράγει η Ελλάδα; Λάδι. Η Ελλάδα λοιπόν είναι ακριβότερη κατά 23,7% στην τιμή του λαδιού από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Τι παράγει η Ελλάδα; Γάλα, τυρί, αυγά. Η Ελλάδα λοιπόν είναι ακριβότερη κατά 38,9% στην τιμή των προϊόντων που παράγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Όταν η Ελλάδα είναι ακριβότερη από την Ευρώπη στο λάδι και στο τυρί, τότε καταρρίπτεται ο μύθος του Κυριάκου Μητσοτάκη περί εισαγόμενης ακρίβειας», αναφέρει ο κ. Κασσελάκης.

«Η ακρίβεια είναι όλη δική του, γιατί η αισχροκέρδεια είναι δικό του έργο» καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

«Ναι» στην τροπολογία για τους μετανάστες λέει ο Σιμόπουλος – Διατηρεί τις ενστάσεις του

Παράνοια: Αντιδρούν στη συμβολικά ροζ σημαία, αγνοώντας το μήνυμα κατά της βίας σε βάρος γυναικών

Το τερμάτισε βουλευτής της «Νίκης»: «Τις ημέρες των Χριστουγέννων ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν… καλικάντζαροι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50