search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:33
MENU CLOSE

«Ναι» στην τροπολογία για τους μετανάστες λέει ο Σιμόπουλος – Διατηρεί τις ενστάσεις του

18.12.2023 18:50
simopoulos stratos nd 987- new

Ενστάσεις επί της επίμαχης τροπολογίας για τους μετανάστες και τον τρόπο που η κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα αυτό διατύπωσε στη Βουλή ο γαλάζιος βουλευτής Στράτος Σιμόπουλος, διευκρινίζοντας ωστόσο, ότι θα την υπερψηφίσει. 

« Ήρθε με έναν τρόπο που δεν είχαμε συνηθίσει η τροπολογία. Θα παρακαλούσα από την κυβέρνηση τόσο σημαντικές τροπολογίες να μην τις φέρνουν χωρίς στοιχειώδη διαβούλευση», είπε παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στο οποίο κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή και προκάλεσε ισχυρούς τριγμούς στη ΝΔ μετά και την ηχηρή διαφοροποίηση Σαμαρά. 

Ο κ. Σιμόπουλος ζήτησε να προχωρήσουν οι διακρατικές συμφωνίες με το Μπαγκλαντές και εξέφρασε την πεποίθηση να μην υπάρξει νέα ρύθμιση στο μέλλον. Συμπλήρωσε πάντως, πως «δεν αλλάζουμε μεταναστευτική πολιτική, το δέχομαι αυτό που λέει η κυβέρνηση, αλλά φαντάζομαι ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να πάρουν τους φίλους τους και να τους πουν ότι έχει νομιμοποιηθεί η εργασία τους.  Θα μπορούσε να προκαλέσει πουλ φάκτορ; Θα το δούμε». 

«Ελπίζω το άπαξ να μείνει άπαξ. Έχοντας οποιεσδήποτε ενστάσεις θα την ψηφίσω κι εγώ.Έχουν κάποιοι διαφορετική άποψη. Δείχνουμε και μια άλλη πλευρά του φεγγαριού κάποιοι, την οποία οφείλουμε να σεβαστούμε», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Παράνοια: Αντιδρούν στη συμβολικά ροζ σημαία, αγνοώντας το μήνυμα κατά της βίας σε βάρος γυναικών

Το τερμάτισε βουλευτής της «Νίκης»: «Τις ημέρες των Χριστουγέννων ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν… καλικάντζαροι»

Κασσελάκης: Συνάντηση με τον πρέσβη της Κίνας – Η Cosco στο επίκεντρο της συζήτησης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:28