search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:37
MENU CLOSE

Οι άγρυπνοι φρουροί της Ζωής

19.12.2023 19:54
konstantopoulou 654- new

Άγρυπνους φρουρούς στο γραφείο της στη Βουλή διαθέτει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας που περνάει τη μισή ζωή της στη Βουλή έχει αγγαρέψει τους άνδρες της προσωπικής της φρουράς να εκτελούν και καθήκοντα μπάστακα έξω από το γραφείο της, στο ισόγειο του Μεγάρου της Βουλής.

Στην αρχή δεν τους έδωσε, λένε οι κακές γλώσσες, ούτε καρέκλα για να καθίσουν. Αργότερα, κάποιος τους λυπήθηκε και τους έδωσε μια καρέκλα που τη μοιράζονται ανάλογα με τη βάρδιά τους. Η καρέκλα κάποια στιγμή είχε φτάσει κατά λάθος στο γειτονικό γραφείο του Μιχάλη Κατρίνη από το ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ζήτησε να τη μεταφέρουν στη θέση της, ενώ διαμαρτυρήθηκε και ζήτησε ηχομόνωση στο γραφείο του γιατί οι συνεργάτες της κ. Κωνσταντοπούλου όταν εκείνη αγορεύει στην Ολομέλεια έχουν την τηλεόραση το κανάλι της Βουλής στη διαπασών… 

Ο λόγος της προστασίας; Όπως η ίδια είχε καταγγείλει είχε παραβιαστεί το γραφείο της και ανακάτεψαν κάποια χαρτιά. Η καταγγελία της έφτασε μέχρι τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, ο οποίος διασκέδασε τους φόβους της λέγοντας ότι σε καθημερινή βάση οι καθαρίστριες φροντίζουν να είναι καθαρά όλα τα γραφεία. Πόσο μάλλον, των πολιτικών αρχηγών. 

«Όλα έγιναν για τα χαλιά που τοποθετήθηκαν τώρα το χειμώνα», έλεγε μεταξύ αστείου και σοβαρού… 

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Πλεύρη – Γεωργιάδη στο καφενείο της Βουλής μετά την «ψύχρα» για τους μετανάστες

Οι ευχαριστίες του Μητσοτάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη για την στήριξη

Το… σύμφωνο συμβίωσης Μητσοτάκη – Σαμαρά μετά την «ανταρσία» του πρώην πρωθυπουργού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:36