search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 01:41
MENU CLOSE

Οι ευχαριστίες του Μητσοτάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη για την στήριξη

19.12.2023 18:10
mitsotakis georgiadis 0987- new

Τις τελευταίες μέρες η εμφάνιση του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή και ο σθεναρός τρόπος με τον οποίο υπερασπίστηκε την τροπολογία για τους μετανάστες έχει προκαλέσει ιδιαίτερη ικανοποίηση στο Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά στον πρωθυπουργό.

Και μάλιστα αυτή την ικανοποίηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τη δυνατότητα να την εκφράσει πρόσωπο με πρόσωπο στον υπουργό Εργασίας. Ο κ. Γεωργιάδης χθες το απόγευμα πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου όπου είχε μία τελευταία συνεργασία με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο πριν ξεκινήσει σήμερα η συζήτηση και ψήφιση της τροπολογίας στη Βουλή.

Οι τρεις τους τα είπαν για αρκετή ώρα και εκεί ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να εκφράσει την πλήρη ικανοποίηση του για τα όσα έχει κάνει τις τελευταίες μέρες ο Αδωνις Γεωργιάδης γύρω από την υποστήριξη αυτής της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσης:

Το… σύμφωνο συμβίωσης Μητσοτάκη – Σαμαρά μετά το «όχι» του πρώην πρωθυπουργού στην τροπολογία για τους μετανάστες

Το… εορταστικό κλίμα του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και η… επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία

Γαλάζια πηγαδάκια για gay pride, καλικάντζαρους και… δαίμονες 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 01:40