search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:37
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο κινείται με «τέρμα τα γκάζια» και ανοιχτές τις…πόρτες (Video)

19.12.2023 21:40
thessaloniki_lewforeio
Screenshot Tik Tok

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα περιστατικό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, με λεωφορείο του ΟΑΣΘ να εκτελεί το προγραμματισμένο του δρομολόγιο με τις πόρτες ανοιχτές.

Για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί αν ο οδηγός «ξέχασε» να κλείσει τις πόρτες ή αυτές ήταν χαλασμένες.

Το βίντεο με το λεωφορείο του ΟΑΣΘ να επιταχύνει με ανοιχτές τις πόρτες αναρτήθηκε στα social media, με τον Οργανισμό να απαντά πως «το περιστατικό διερευνάται».

@deboragoga7 #viralvideo #viraltiktok #viral #thessaloniki #astiko ♬ πρωτότυπος ήχος – 'Ντέμπορα Γκο'

Μάλιστα αυτό το γεγονός δεν φαίνεται πως αποτελεί εξαίρεση, αλλά μάλλον για μια καθημερινότητα, καθώς στην εκπομπή live news μίλησαν επιβάτες και είπαν ότι αυτό συμβαίνει συχνά, ενώ παράλληλα υπάρχουν και άλλα σοβαρά προβλήματα στα λεωφορεία.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ:

«Από το πρωί αναπαράγεται βίντεο, το οποίο δείχνει λεωφορείο να κυκλοφορεί σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, έχοντας ανοιχτή την μπροστινή πόρτα.

Το περιστατικό είναι άγνωστο στον ΟΑΣΘ, υπό την έννοια ότι δεν καταγγέλθηκε από επιβάτη, πολίτη ή εργαζόμενο στις υπηρεσίες του Οργανισμού. Ωστόσο διερευνάται, προκειμένου να διευκρινιστεί πότε συνέβη, για ποιον λόγο ήταν ανοιχτή η πόρτα, αν επρόκειτο για βλάβη, σε τι ενέργειες προχώρησε ο οδηγός, αν πρόκειται για λεωφορείο του ΟΑΣΘ ή άλλου παρόχου συγκοινωνιακού έργου, αν πρόκειται για δρομολόγιο με επιβάτες ή όχημα εκτός υπηρεσίας κλπ.

Με τις διευκρινίσεις αυτές, θα αποδοθούν και τυχόν ευθύνες, καθώς πρώτιστο μέλημα του ΟΑΣΘ είναι η ασφάλεια των επιβατών.

Σε κάθε περίπτωση, το περιστατικό αυτό δεν χαρακτηρίζει την κατάσταση του στόλου του Οργανισμού, ο οποίος συντηρεί τα λεωφορεία του.

Θερμή παράκληση του ΟΑΣΘ είναι ανάλογα περιστατικά να αναφέρονται στον Οργανισμό, προκειμένου να αντιμετωπίζονται με τον δέοντα τρόπο».

Διαβάστε επίσης:

F-35: Επιστολή Ζεμενίδη σε Μπλίνκεν για την καθυστέρηση πώλησής τους – «Οι ΗΠΑ δείχνουν να θεωρούν δεδομένη την αφοσίωση της Ελλάδας»

Αράχωβα: Μάρτυρας-«κλειδί» θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις για την κακοποίηση του Όλιβερ

Επίδομα θέρμανσης: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές – Τι ισχύει για το φυσικό αέριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:36