search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:37
MENU CLOSE

Ροζ σημαία: Αισχρή επίθεση βουλευτή των Σπαρτιατών στην εικαστικό Γεωργία Λαλέ

20.12.2023 18:13
spartiates

Αήθη επίθεση στην εικαστικό Γεωργία Λαλέ την οποία αποκάλεσε «διαταραγμένη» και «τρελή» εξαπέλυσε στη Βουλή ο βουλευτής των Σπαρτιατών Γιάννης Κόντης, πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις. 

«Συνάδελφοι έχουν άλλη οπτική γωνία, να μιλάνε για τη σημαία και τη διαταραγμένη κοπέλα που έφτιαξε αυτό το τερατούργημα που αποκαλούμε εμείς σήμερα τέχνη», είπε ο βουλευτής του μορφώματος για να προσθέσει: «Να βάψουν τη σημαία κόκκινη με κουρελόπανα για να διαμαρτυρηθούν για τους φόνους κατά των γυναικών. Είναι τρόπος αυτός να διαμαρτυρηθούμε βεβηλώνοντας την ελληνική σημαία για την οποία έχυσαν αίμα οι πρόγονοί μας;».

Ο βουλευτής των Σπαρτιατών στο ίδιο ύφος συνέχισε κάνοντας λόγο για «ανοσιούργημα μιας τρελής». «Ξέρετε τι έχει κάνει στο παρελθόν, έχει βγει ξεβράκωτη στο πάρκο της Νέας Υόρκης και υποτίθεται έκανε μπουγάδα, ήταν ολόγυμνη και το ονόμασε τέχνη. Το μπάνιο σε ηλιόλουστη μέρα, και την ονόμασε τέχνη. Δεν μπορεί ο καθένας να αποδεχθεί τη τρέλα του άλλου. Καλά έκανε με τα ρούχα της αλλά όχι με τη σημαία», ανέφερε με τον Μιχάλη Κατρίνη από το ΠΑΣΟΚ να του απαντάει σε αυστηρή γλώσσα.

«Στοχοποιεί την καλλιτέχνη. Να διαγραφούν οι απαράδεκτες εκφράσεις και να ανακαλέσει τη στοχοποίηση που μπορεί να διαφωνεί αλλά δεν μπορεί να αναιρέσει το γεγονός ότι έλαβε άδεια από το υπουργείο των Εξωτερικών», ανέφερε ο κ. Κατρίνης με τον Γιάννη Κόντη τελικά να ανακαλεί και να ζητάει συγνώμη επειδή είπε «μια κουβέντα παραπάνω».

Διαβάστε επίσης:

Με τις γαλάζιες ψήφους πέρασε η τροπολογία που θέτει εκτός «Ανάπλασης» τον Δούκα – «Παρών» ΠΑΣΟΚ στις αυξήσεις στους εξωκοινοβουλευτικούς

Ο Μητσοτάκης εξηγεί πώς θα μπαίνει ο κόσμος στα γήπεδα

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Η Κυβέρνηση προστατεύει τις πολυεθνικές εταιρείες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32