search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:43
MENU CLOSE

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Εξιτήριο πήρε ο 29χρονος Κρητικός- Τα νεότερα για την υγεία του αδερφού και του φίλου του

20.12.2023 19:39
29XRONOS_KRHTIKOS
ekriti.gr

Εξιτήριο έλαβε ο 29χρονος από τα Μάλια που δέχθηκε επίθεση από τον 37χρονο πιστολέρο στο Γκάζι, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (16/12). Πώς είναι ο αδερφός και ο φίλος του που επίσης τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο 29χρονος Γιάννης, αδελφός του 34χρονου Δημήτρη που τραυματίστηκε σοβαρά, έλαβε το απόγευμα της Τετάρτης (20/12) εξιτήριο καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει εμφανίσει σημαντική βελτίωση. Ο 29χρονος, θα παραμείνει για μερικά 24ωρα στην Αθήνα και έπειτα θα επιστρέψει στον τόπο του, τα Μάλια.

Όσον αφορά στον 28χρονο φίλο του, τον Φραγκίσκο, που δέχθηκε και εκείνος πυρά από τον άφαντο ως τώρα «πιστολέρο» θα παραμείνει για λίγο ακόμα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου και νοσηλεύεται καθώς, όπως σημειώνει πρόσωπο από το στενό συγγενικό του περιβάλλον, οι γιατροί θα προχωρήσουν σε νέα χειρουργική επέμβαση στην γνάθο.

Πάντως, σύμφωνα με το πρόσωπο με το οποίο επικοινώνησε το ekriti.gr, ο 28χρονος Φραγκίσκος, περπατάει και μιλάει κανονικά και προσπαθεί και εκείνος να συνέλθει από το σοκ.

Γκάζι: Σε σοβαρή κατάσταση ο 34χρονος που δέχτηκε πυρά στο κεφάλι

Να σημειωθεί ότι σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί και νοσηλεύεται ο 34χρονος Δημήτρης. Παρόλα αυτά η κατάσταση της υγείας του έχει εμφανίσει σημάδια βελτίωσης έπειτα από την δεύτερη πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για να του αφαιρεθεί η σφαίρα από το κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν σταδιακά την διαδικασία αφύπνισής του, προκειμένου να δουν πώς αντιδρά ο οργανισμός του.

Διαβάστε επίσης:

Ιερά Σύνοδος: Αντίθετη στην τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών – «Τα παιδιά δεν είναι ούτε κατοικίδια, ούτε αξεσουάρ»

«Μίνι» κακοκαιρία για ένα 24ωρο: Καταιγίδες, χαλάζι και έντονα φαινόμενα – Πού θα «χτυπήσουν», έκτακτο δελτίο επιδείνωσης

Πέθανε 8χρονο αγόρι στο Αγλαΐα Κυριακού – Διαγνώσθηκε θετικό στον στρεπτόκοκκο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:38