search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:34
MENU CLOSE

Προειδοποίηση Παγώνη για όσους πέρασαν ελαφρά τον κορωνοϊό: «Δεν θα συμβεί το ίδιο τη δεύτερη φορά» (Video)

20.12.2023 12:13
PAGONI NEW

Είναι γεγονός ότι υπάρχει έξαρση του κορωνοϊού. Ο καιρός κρυώνει, τα παράθυρα κλείνουν, ο κόσμος μαζεύεται σε σπίτια ενόψει τον εορτών και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για τυη διασπορά του ιου.

Τις επισημάνσεις αυτές διατύπωσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης στην τηλεόραση του Αction 24 η Ματίνα Παγώνη.

«Δεν σημαίνει ότι θα συμβεί το ίδιο τη δεύτερη φορά» επεσήμανε αναφερόμενη σε όσους έχουν νοσήσει με covid και με ελαφρά συμπτώματα στο παρελθόν.

«Μπορεί να είναι πιο βαριά και με διαφορετικά συμπτώματα του κορωνοϊού τη δεύτερη ή την τρίτη φορά», ανέφερε

«Χρειάζεται προσοχή επειδή θα πάμε σε οικογενειακές συγκεντρώσεις. Απαραίτητο θα είναι να έχουμε αντισηπτικό στην τσάντα, αυτό είναι το πιο σημαντικό» δήλωσε η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στο Action24.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σημείωσε «τα στελέχη του κορονοϊού είναι αποδυναμωμένα. Δεν είναι όπως ήταν γι’ αυτό και η κλινική εικόνα στο 80% είναι καλή ή μέτρια, δηλαδή μέσα σε 3 με 4 ημέρες μπορείς να πεις ότι είσαι πολύ καλύτερα». «Βέβαια υπάρχουν περιστατικά που περνάει πιο βαριά και δεν είναι μόνο οι μεγάλοι σε ηλικία» συμπλήρωσε.

«Το μένω στο σπίτι με οδηγίες δεν σημαίνει ότι δεν φοράω μάσκα ή ότι δεν είμαι αποσωνόμενος ή ότι τρώμε όλοι μαζί» εξήγησε.

«Λάθος να κάνει τώρα κάποιος το εμβόλιο της γρίπης που δεν το έκανε»

Τονίζοντας ότι είναι «λάθος να κάνει τώρα κάποιος το εμβόλιο της γρίπης που δεν το έκανε» η Ματίνα Παγώνη διευκρίνισε πως «η γρίπη ξεκινάει με κεφαλαλγία, μπούκωμα πόνος στους μύες».

«Τα παιδιά δεν τα στέλνουμε στα σχολεία όταν τα βλέπουμε και δεν είναι πολύ καλά γιατί η μετάδοση γίνεται άμεσα από το ένα στο άλλο και γυρνάνε σπίτι και μεταδίδουν στους άλλους» πρόσθεσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Διαβάστε επίσης

ΓΣΕΕ: Πώς να υπολογίσετε την αμοιβή για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Καιρός – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Γιώργος Μιχαλακόπουλος: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:31