search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:31
MENU CLOSE

Μιμή Ντενίση: «Ο πατέρας μου μού είπε “αν γίνεις σούργελο, αλλάζεις επίθετο!”»

24.12.2023 15:41
Ntenisi_Mimi

Για τους ανθρώπους που τη βοήθησαν και βοήθησε, για τον πατέρα της και όχι μόνο μίλησε η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Μάλιστα, αναφέρθηκε από την αρχή της εκπομπής σε όσα είχε πει στην παρουσιάστρια όταν εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα.

«Το να μην είσαι γενναιόδωρη με τις άλλες γυναίκες είναι δείγμα ανασφάλειας. Μου αρέσει να λέω το ωραίο γιατί έχουμε μάθει να λέμε το κακό και είμαστε επικριτικοί», απάντησε σε σχόλιο της παρουσιάστριας για τη γενναιοδωρία της.

«Δεν θέλω τοξικούς στη δουλειά. Ας είναι υπερταλαντούχος, αν είναι κάποιος που έρχεται σε μένα γλυκός κι ευχάριστος και μιλάει άσχημα για άλλους δεν θα τον πάρω», τόνισε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν προδώθηκε από ανθρώπους που βοήθησε, η Μιμή Ντενίση είπε: «Δυο – τρεις φορές μόνο έχω νιώσει προδομένη. Τις 103 έχω δει πολλή αγάπη. Υπάρχουν άνθρωποι που τους έχω φτιάξει κυριολεκτικά την καριέρα και βλέπω ότι θέλει να το ξεχάσει, δεν το αναφέρει καν».

»Εγώ μπορεί να αναφέρω ανθρώπους 40 χρόνια πριν που με έχουν βοηθήσει, δεν μπορώ να πω ποτέ κακό για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Φέρτη, τον Βασίλη Γεωργιάδη που μου έδωσαν τα πρώτα μου πατήματα.

«Δε γίνεται»

«Είναι 3 λέξεις που δεν λέω ποτέ, βαριέμαι, είμαι κουρασμένη και δεν μπορώ/δε γίνεται. Το δε γίνεται είναι μια χαρακτηριστική ελληνική φράση. Γίνονται όλα, θα βρούμε τον τρόπο!», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

«Το θέμα είναι να λυγίζεις και να σηκώνεσαι. Υπάρχει άνθρωπος που δεν λυγίζει; Το είχαν οι γονείς μου. Επίσης έχω μια φυσική ωτοασπίδα, δεν ακούω, το καλό, το κακό», επισήμανε.

«Ο πατέρας μου μού είπε: “Αν γίνεις πρώτη, διατηρείς αυτό το επίθετο. Αν γίνεις σούργελο, το αλλάζεις!”» είπε μεταξύ άλλων.

Για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει αναφορικά με τα Γλυπτά του Παρθενώνα είπε χαρακτηριστικά ότι θα κάνει «μπαμ» ενώ ξεκινάει γυρίσματα τον Μάρτιο του 2024.

Διαβάστε επίσης:

Εύη Βατίδου: «Έκαψα τη γαλοπούλα… Μπουρλότο κανονικό!»

Κατερίνα Στικούδη: «Με τα λεφτά από τα κάλαντα είχαμε πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού»

Χριστίνα Βραχάλη: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της από το μαιευτήριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:29