search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 06:18
MENU CLOSE

Ουαλία: Η γιαγιά που… χρεώνει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι στην οικογένειά της (Video)

24.12.2023 16:01
carfid-giagia1

Μια γιαγιά στο Κάρντιφ της Ουαλίας έχει πάει το πνεύμα των Χριστουγέννων σε άλλο… επίπεδο αφού χρεώνει όλα τα μέλη της οικογένειάς της το τραπέζι που τους κάνει στις γιορτές. Μικρούς και μεγάλους.

Πρόκειται για μια παράδοση που κρατάει από το 2015 όταν και πέθανε ο σύζυγός της. Τότε, η Caroline Duddridge σκέφτηκε ότι θα ήταν καλό για εκείνη να πληρώνουν οι καλεσμένοι της για το χριστουγεννιάτικο δείπνο της. Μάλιστα, ζητά από τους αγαπημένους της να μεταφέρουν τα χρήματα απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό της.

Πέρυσι, η Caroline Duddridge χρέωσε κάθε ενήλικο συγγενή της έως 15 λίρες, ενώ για τα εγγόνια της ο λογαριασμός του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού ξεκινούσε από τις 2,5 λίρες.

Φέτος, η 63χρονη αποφάσισε να ανεβάσει τις τιμές, κυρίως λόγω της αύξησης των τιμών των τροφίμων και του κόστους διαβίωσης. Τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ είναι «απλά τρομακτικά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ανέβασα τις τιμές των κοριτσιών κατά 2 λίρες, γιατί βαρέθηκα λίγο εκείνους που μιλούσαν για σεξισμό, όχι ότι δίνω ιδιαίτερη σημασία στη γνώμη του κόσμου», δήλωσε η Caroline μιλώντας στο BBC.

Διαβάστε επίσης:

Περού: Αστυνομικός ντύθηκε Άγιος Βασίλης για να συλλάβει διακινητές ναρκωτικών (Video)

Τεχεράνη: Αρνείται την εμπλοκή της στις επιθέσεις των Χούθι σε πλοία – Φόβοι για κλιμάκωση της έντασης στην Ερυθρά Θάλασσα

Βουδαπέστη: «Ήμασταν νηστικοί και παρατημένοι όλο το βράδυ» – Μαρτυρίες για την ταλαιπωρία 100 Ελλήνων στο αεροδρόμιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07