search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:06
MENU CLOSE

Βουδαπέστη: «Ήμασταν νηστικοί και παρατημένοι όλο το βράδυ» – Μαρτυρίες για την ταλαιπωρία 100 Ελλήνων στο αεροδρόμιο

24.12.2023 13:33
aerodromio_ouggaria

Απίστευτη ταλαιπωρία βιώνουν περίπου 100 Έλληνες, οι οποίοι παραμένουν «εγκλωβισμένοι» στο αεροδρόμιο της ουγγρικής πρωτεύουσας.

Η πτήση τους από Βουδασπέστη για Αθήνα, που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου, με εταιρεία χαμηλού κόστους, ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή.

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την εταιρεία, ήμασταν παρατημένοι. Ούτε ένα κομμάτι ψωμί δε μας έδωσαν για να φάμε, μείναμε νηστικοί όλο το βράδυ», ανέφερε νεαρός που μίλησε στον ΣΚΑΪ. 

«Είμαστε εγκλωβισμένοι εδώ και 17 ώρες. Όλες οι πτήσεις, ακόμη και με τη συγκεκριμένη εταιρεία, έχουν φύγει, αλλά εμείς μένουμε εδώ. Μας είπαν ότι πιθανώς να φύγουμε σήμερα το μεσημέρι στις 14:00, αλλά αυτό μας είπαν και στη 01:00 τα ξημερώματα και στις 03:00», είπαν δύο κοπέλες στον Alpha που περιμένουν να αναχωρήσουν.

«Νερό μάς έφεραν ύστερα από τέσσερις-πέντε ώρες. Μιλήσαμε με το προξενείο και περιμένουμε τον πρέσβη μαζί με ένα κλιμάκιο να έλθουν εδώ, ώστε να κοιτάξουν αν μπορέσουν να διαλευκάνουν την υπόθεση», πρόσθεσε.

«Μικρά παιδάκια κοιμήθηκαν στις καρέκλες. Αυτά τα πράγματα είναι τραγικά και απάνθρωπα. Μας απειλούσαν ότι θα μας βάλουν φυλακή, επειδή υψώσαμε τον τόνο της φωνής μας», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνία: Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για συλλήψεις – Σε εξέλιξη οι έρευνες για επίθεση σε Καθεδρικό ναό

Βηθλεέμ: «Αν ο Ιησούς γεννιόταν σήμερα, θα γεννιόταν στη Γάζα ανάμεσα στα ερείπια»

Βρετανία: 9χρονος έκανε πορεία 12 ωρών για να συγκεντρώσει χρήματα για νοσοκομείο Παίδων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:01