search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:53
MENU CLOSE

Περού: Αστυνομικός ντύθηκε Άγιος Βασίλης για να συλλάβει διακινητές ναρκωτικών (Video)

24.12.2023 14:48
peru21

Στην εξάρθρωση συμμορίας διακινητών ναρκωτικών προχώρησε η αστυνομία του Περού. Μάλιστα, στο πλαίσιο της επιχείρησης ένας από τους αστυνομικούς ντύθηκε Άγιος Βασίλης προκειμένου να περάσει απαρατήρητος από τους κακοποιούς.

Οι αστυνομικοί αιφνιδίασαν τους δύο άνδρες που πωλούσαν κρακ και μαριχουάνα σε ένα σπίτι στο Ουαράλ. Ο ένας από αυτούς «ντύθηκε Άγιος Βασίλης για να περάσει απαρατήρητος σε αυτήν την επικίνδυνη συνοικία», είπε στους δημοσιογράφους ο συνταγματάρχης Βάλτερ Παλομίνο, ο επικεφαλής της μονάδας δίωξης ναρκωτικών της περουβιανής αστυνομίας. «Η στρατηγική μας στέφθηκε από επιτυχία», πρόσθεσε.

Ο «Άγιος Βασίλης» δεν μπήκε από την καμινάδα για να μοιράσει δώρα αλλά έσπασε την πόρτα του σπιτιού και συνέλαβε έναν από τους υπόπτους.

Στην επιχείρηση αυτή συνελήφθησαν δύο άνδρες και κατασχέθηκαν εκατοντάδες δέματα με κρακ και μαριχουάνα, η αξία των οποίων δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

@skynews #Police in #Peru used #Christmas ♬ original sound – Sky News

Διαβάστε επίσης:

Τεχεράνη: Αρνείται την εμπλοκή της στις επιθέσεις των Χούθι σε πλοία – Φόβοι για κλιμάκωση της έντασης στην Ερυθρά Θάλασσα

Βουδαπέστη: «Ήμασταν νηστικοί και παρατημένοι όλο το βράδυ» – Μαρτυρίες για την ταλαιπωρία 100 Ελλήνων στο αεροδρόμιο

Κολωνία: Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για συλλήψεις – Σε εξέλιξη οι έρευνες για επίθεση σε Καθεδρικό ναό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09