search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:33
MENU CLOSE

Σίφνος: Μηχανική βλάβη σε ιστιοφόρο σκάφος

25.12.2023 15:58
limeniko_new

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ανήμερα Χριστουγέννων ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σίφνου, για σκάφος σε δυσχερή θέση νότια νοτιοανατολικά της Σίφνου, λόγω μηχανικής βλάβης.

Αμέσως ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και Ε/Π-Α/Κ σκάφος, στο οποίο επέβαινε στέλεχος του Λιμενικού Σταθμού Σίφνου. Το εν λόγω ιστιοφόρο σκάφος εντοπίστηκε από το Ε/Π-Α/Κ σκάφος να πλέει με τη χρήση ιστίων και στη συνέχεια το βοήθησε να προσδέσει με ασφάλεια στον όρμο «Πλατύς Γιαλός», συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Από τη Λιμενική Αρχή Σίφνου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ιστιοφόρου μέχρι την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Διαβάστε επίσης:

Καματερό: Επίθεση από σκύλο δέχθηκε 12χρονος – Τραυματίστηκε σε χέρι και πόδι

Δήμος Αθηναίων: Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης σε ευάλωτους συμπολίτες μας στο Ρουφ (photos)

Κρήτη: «Βγάζουν» από την καταστολή τη 17χρονη που έπαθε αλλεργικό σοκ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:33