search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:21
MENU CLOSE

Ταϊλάνδη: Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι επλήγησαν από τις πλημμύρες (videos)

25.12.2023 13:27
THAILAND

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στην Ταϊλάνδη επλήγησαν από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές στο νότιο τμήμα της χώρας, έγινε σήμερα γνωστό από τις αρχές.

Τουλάχιστον 12 σχολεία στις επαρχίες Γιάλα και Ναρατιγουάτ έκλεισαν, την ώρα που προβλήματα καταγράφηκαν στο οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο.

Σε πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας από τις περιοχές αυτές διακρίνονται σπίτια και καταστήματα πλημμυρισμένα από τα λασπόνερα και κάτοικοι να βρίσκουν καταφύγιο στους τελευταίους ορόφους των κτιρίων.

Από τις ισχυρές βροχές τουλάχιστον επτά βάρκες βυθίστηκαν στον κόλπο της Ταϊλάνδης και τη θάλασσα Ανταμάν από χθες.

Η εταιρεία σιδηροδρόμων της χώρας ανακοίνωσε πως εξαιτίας της καθίζησης που προκλήθηκε στις σιδηροδρομικές γραμμές τα τρένα, τα οποία κατευθύνονται προς τα σύνορα με τη Μαλαισία, σταματούν στην πόλη Γιάλα, σε απόσταση 100 χιλιομέτρων βορειότερα.

Οι αρχές προειδοποιούν τους κατοίκους των πληγεισών επαρχιών να βρίσκονται σε ετοιμότητα για να απομακρυνθούν από τις εστίες τους σε περίπτωση επιδείνωσης των πλημμυρών.

Διαβάστε επίσης:

Γάζα: Τουλάχιστον 70 νεκροί από αεροπορικό βομβαρδισμό στον προσφυγικό καταυλισμό Μαγκάζι – Πένθιμα Χριστούγεννα στη Βηθλεέμ (videos)

Κίνα: Στους 149 οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό των 6,2 Ρίχτερ – Δύο οι αγνοούμενοι

Ολλανδία: Τιμά τη μνήμη των παλαιστινίων παιδιών που σκοτώθηκαν στον πόλεμο Γάζα – Ισραήλ (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:21