search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 03:11
MENU CLOSE

Τροχαίο στα Βριλήσσια: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού των δύο παιδιών

25.12.2023 21:54
troxaio-new

Βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στα Βριλήσσια όπου δύο νέοι ηλικίας 17 και 18 ετών έχασαν τη ζωή τους.

Στο τιμόνι ήταν ο 18χρονος που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους με το ΙΧ να διαγράφει μια τρελή πορεία. Αρχικά χτυπά σε κολώνα και στη συνέχεια σε τοίχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο από το τροχαίο δυστύχημα να κοπεί στα δύο.

Βίντεο που εξασφάλισε το MEGA είναι λίγα λεπτά μετά τη φονική σύγκρουση. Σε αυτό αποτυπώνεται η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του 18χρονου και της 17χρονης, αλλά και πριν από αυτήν, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο οδηγός έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και αν στο δυστύχημα ενεπλάκη και άλλο ΙΧ.

Η Τροχαία βορειοανατολικής Αττικής διερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, την ώρα που φίλοι και συγγενείς των δύο νεαρών, βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος αφήνοντας λουλούδια και υψώνοντας πανό.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το τρομακτικό τροχαίο στα Βριλήσσια, όπου έχασαν τη ζωή τους δύο νέοι άνθρωποι, 18 και 17 ετών.

Όπως προκύπτει, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε και έπεσε σε μάντρα επί της οδού Αναπαύσεως.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι το αμάξι «έφυγε» και χτύπησε πρώτα στην κολώνα και μετά μπήκε όλο μέσα στη μάντρα, με αποτέλεσμα να κοπεί στα δύο.

Όπως προκύπτει οι δύο νέοι δεν φορούσαν ζώνες και μετά την ανατροπή του αυτοκινήτου άφησαν την τελευταία τους πνοή πριν φτάσουν στο σημείο οι πυροσβέστες και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο θόρυβος που ακούστηκε ήταν σαν έκρηξη και το αυτοκίνητο ήταν κυριολεκτικά «διπλωμένο».

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Καρράς: Όλες οι λεπτομέρειες της κηδείας του – Ποιος θα εκφωνήσει τον επικήδειο – Η επιθυμία της οικογένειας

Άρτα: Κρίσιμες ώρες για τον 14χρονο που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία ενώ έλεγε κάλαντα – Νοσηλεύεται σε καταστολή

Τροχαίο στο Πέραμα: Σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ οι επιβαίνοντες, σε ακρωτηριασμό κάτω άκρων προχώρησαν οι γιατροί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34