search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 14:41
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Διέκοψαν ξανά τα φάρμακα της καταστολής στην 17χρονη – Ώρες αγωνίας για την οικογένειά της

27.12.2023 13:27
nosokomeio

Ώρες απίστευτης αγωνίας βιώνει η οικογένεια της 17χρονης μαθήτριας από το Ηράκλειο που πριν από περίπου 18 ημέρες υπέστη αλλεργικό σοκ ενώ βρισκόταν σε ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Σύμφωνα με το ekriti.gr οι γιατροί αποφάσισαν να διακόψουν την καταστολή, για να δουν τις νευρολογικές της αντιδράσεις.

Κάτι τέτοιο έγινε και πριν δύο 24ωρα, ωστόσο χθες, η ενδοκράνεια πίεση επανήλθε και η υγεία της παρουσίασε απότομη μεταβολή, με αποτέλεσμα η κοπέλα να τεθεί ξανά σε καταστολή.

Χθες και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου, Ανέστης Κιούλπαλης, οι θεράποντες ιατροί έκοψαν ξανά τα κατασταλτικά φάρμακα και έως τώρα η ενδοκράνια πίεση είναι σε χαμηλά επίπεδα ενώ το θετικό είναι ότι έχει υποχωρήσει και το οίδημα στον εγκέφαλο της μαθήτριας.

Σύμφωνα με τον κ. Κιούλπαλη, αυτό που περιμένουν τώρα οι γιατροί είναι να συνεχίσει η σταθερή κατάσταση της μαθήτριας προκειμένου να ελέγξουν την εγκεφαλική της λειτουργία.

Διαβάστε επίσης:

Τζανάκης για covid στο topontiki.gr: «Περιμένουμε αύξηση των εισαγωγών, των διασωληνώσεων και των θανάτων»

ΕΟΠΥΥ: Απογραφή – Ποια φαρμακεία θα είναι ανοιχτά

Βασίλης Καρράς: Απαντά στους επικριτές του ο μητροπολίτης που ανέβασε φωτογραφία του τραγουδιστή από το νοσοκομείο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 14:39