search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:00
MENU CLOSE

Βρετανία: Ταξιδιωτικό χάος από την κακοκαιρία Gerrit – Ακυρώνονται συνεχώς πτήσεις

27.12.2023 16:34
airport-bretania-new

Τα εορταστικά ταξιδιωτικά σχέδια των Βρετανών ματαιώνονται λόγω της κακοκαιρίας Gerrit, με τα τρένα και τα λιμάνια να ακυρώνουν συνεχώς δρομολόγια.

Χιόνι, ισχυρή βροχή και θυελλώδεις άνεμοι πλήττουν το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ εννέα προειδοποιήσεις έχει εκδώσει η μετεωρολογική υπηρεσία για τον καιρό καθώς οι άνεμοι «τρέχουν» με 120 χλμ έναν ώρα. Οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει πλημμύρες ακινητοποιώντας τα τρένα μεταξύ του αεροδρομίου του Εδιμβούργου και του Μάντσεστερ και της Γλασκώβης και του Μπέρμιγχαμ.

Στο λιμάνι του Ντόβερ, έχουν δημιουργηθεί μεγάλες ουρές με τις λιμενικές αρχές να προειδοποιούν για καθυστερήσεις τουλάχιστον δύο ωρών.

Αρκετές πτήσεις της British Airways ακυρώθηκαν λόγω περιορισμών στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας προς ή από το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.

Οι ακυρώσεις περιλαμβάνουν ταξίδια εσωτερικού στο Αμπερντίν, το Εδιμβούργο, τη Γλασκώβη και το Μάντσεστερ και διεθνείς πτήσεις προς τη Βαρκελώνη, το Βερολίνο, τη Μαδρίτη και το Παρίσι Charles de Gaulle.

Διαβάστε επίσης:

Μέρκελ για Σόιμπλε: «Ήταν ο πολιτικός μου δάσκαλος – Θαύμαζα την πειθαρχία του»

Επίθεση Ερντογάν σε Νετανιάχου: «Δεν διαφέρει σε τίποτα από τον Χίτλερ»

Δέκα ξεκαρδιστικά TikTok βίντεο με ζωάκια που έχουν βρει το νόημα των Χριστουγέννων!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:59