search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:10
MENU CLOSE

Γιατί ο Γιάννης Καλλιάνος φωνάζει τον γιο του… «Σταμάτη Γονίδη» (video)

28.12.2023 11:34
kallianos28

Συνεντευξη μαζί με τη σύζυγό του Χάρι Δαμιανού, έδωσε στο Mega ο Γιάννης Καλλιάνος.

Οι δύο τους μίλησαν για τη γνωριμία, τη σχέση και τον ερχομό του παδιού τους, ενώ ο μετεωρολόγος αποκάλυψε το ιδιαίτερο παρατσούκλι που έχει δώσει στον γιο του.

«Μετά τον ερχομό του παιδιού ο χρόνος που έχεις να βρεθείς με τον άνθρωπο σου είναι πολύ λίγος. Έχουμε ένα δύσκολο παιδάκι, παλιά του είχα δώσει το ψευδώνυμοΣταμάτης Γονίδης, γιατί κοιμάται πολύ αργά. Και συνεχίζει να είναι Σταμάτης Γονίδης», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Είχα πάει σε ένα μαγαζί στην Πλάκα, και εκεί τραγουδούσε ο πατέρας της συζύγου μου. Εγώ πήγαινα πολλές φορές και μία μέρα ήταν η Χάρις εκεί με τις φίλες της. Εγώ μίλησα στον πατέρα της και μου είπε ότι είναι η κόρη του εδώ, ήθελε να μου κάνει ψιλοπροξενιό. Γνωριστήκαμε και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και από τότε ο έρωτας ήρθε μες την ψυχή της και δεν μπορούσε να τον αποβάλλει» σχολίασε… χαριτολογώντας για τη γνωριμία τους.

«Τέσσερα χρόνια είμαστε μαζί. Ήμασταν μαζί 1,5 χρόνο και η Χάρις έμεινε έγκυος με την πρώτη προσπάθεια, ήρθε πολύ εύκολα το παιδί. […]» είπε στη συνέχεια ο μετεωρολόγος ενώ διηγήθηκε πώς και πού η σύντροφός του, τού αποκάλυψε ότι περιμένει παιδί.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης – Ανδρουλάκης: Μετά την παρέλαση στην Θεσσαλονίκη, ραντεβού στο… Φανάρι  

Λοβέρδος: «Αντιπολίτευση προκύπτει από το εσωτερικό της ΝΔ» – Η ανάλυση για τις δημοσκοπήσεις 

Ο Μητσοτάκης, τα Ζαγοροχώρια και ο ανασχηματισμός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58