search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:20
MENU CLOSE

Ρωσία: Αεροπλάνο προσγειώθηκε… κατά λάθος σε παγωμένο ποτάμι στην πιο κρύα περιοχή της Σιβηρίας (Video)

28.12.2023 17:37
rosia-aeroplano-new

Ένα απρόοπτο συμβάν σημειώθηκε στην πιο κρύα περιοχή της Σιβηρίας, καθώς επιβατικό αεροπλάνο προσγειώθηκε σε ραγισμένο πάγο λόγω λάθους του πιλότου.

Τριάντα επιβάτες και τέσσερα μέλη του πληρώματος απομακρύνθηκαν με ασφάλεια με τα πόδια από το αεροσκάφος της Polar Airlines στην πιο κρύα περιοχή της Σιβηρίας, τη Γιακουτία.

Ο πιλότος μπέρδεψε τον παγωμένο ποταμό Kolyma για μια μικρή λωρίδα προσγείωσης στο απομακρυσμένο Zyryanka, περίπου 70 μίλια κάτω από τον Αρκτικό Κύκλο με πληθυσμό λιγότερο από 4.000 άτομα.

Το αεροσκάφος An-24 είχε πετάξει από την πιο κρύα πόλη του κόσμου Γιακούτσκ και είχε προσγειωθεί κατά λάθος στον παγωμένο πάγο αντί για λωρίδα προσγείωσης στην όχθη του ποταμού σε θερμοκρασία μείον 41 βαθμούς Κελσίου.

«Δεν υπήρξαν θύματα», ανέφερε το μέσο ενημέρωσης Evening Yakutsk. Το αεροπλάνο δεν έχει μετακινηθεί παρά το γεγονός ότι δεν υπέστη σημαντικές ζημιές, ανέφεραν αναφορές.

Δεν πέταξε στο Srednekolymsk, όπως είχε προγραμματιστεί. Η προσγείωση στο ποτάμι χαρακτηρίστηκε ως «σοβαρό περιστατικό» από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών της Ρωσίας.

Διαβάστε επίσης:

Μεσανατολικό – Αίγυπτος: «Σε τρεις φάσεις η κατάπαυση του πυρός στη Γάζα» – Τι περιλαμβάνει το σχέδιο (videos)

Politico: H σιωπηρή μετατόπιση ΗΠΑ και ΕΕ στον πόλεμο της Ουκρανίας – Στόχος η άμυνα και μετά η διαπραγμάτευση

Καψόνι σε νεαρό υπάλληλο του κόστισε ακριβά – Βραβευμένος σεφ απολύθηκε από πεντάστερο ξενοδοχείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58