search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 02:35
MENU CLOSE

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ο Μητσοτάκης δεν είναι η άκαμπτη Δεξιά που ξέραμε και τρέμαμε» (Video)

28.12.2023 10:35
spyros-papadopoylos-new

«Ο Μητσοτάκης δεν είναι η άκαμπτη Δεξιά που ξέραμε και τρέμαμε. Όχι δεν είναι αυτό», σχολίασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός ερωτώμενος σχετικά είπε ότι παραμένει αριστερός , αλλά «χωρίς να περιμένω πως θα έρθει κάποτε αυτή η Αριστερά που ονειρευόμαστε».

Ο ίδιος καλεσμένος της Αθηναϊδος Νεγκα σε εκπομπή του Action 24 αναφέρθηκε στην πολιτική κατάσταση της χώρας και ιδιαίτερα στον πρωθυπουργό.

H κυβέρνηση του Μητσοτάκη «εμένα με έχει πείσει,», είπε συγκεκριμένα ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Τον είχε πάρει τηλέφωνο

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη συνέντευξή του ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό στις 11 το βράδυ για να του ζητήσει κάτι.

«Έχουμε μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο, επειδή είχα κάνει αυτό στο σποτ για τον κορωνοϊό. Με πήρε να με ευχαριστήσει και ήταν πολύ ευγενής. Μου έδωσε το τηλέφωνό του και μου είπε να τον πάρω αν θέλω κάτι», ανέφερε αρχικά.

«Ένα βράδυ καθόμασταν σε ένα κοινόβιο που είχαμε πάει με κάτι φίλους και ακούμε στις ειδήσεις ότι είναι μια ομάδα ελλήνων φοιτητών που ήταν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο. 

Τότε μου λέει κάποιος για πλάκα ”αφού έχεις το τηλέφωνο του πρωθυπουργού πάρ’ τον να δούμε τι γίνεται με αυτά τα παιδιά” και λέω “δεν χάνω τίποτα να τον πάρω”. Αργά 11 το βράδυ. 

Το σήκωσε αμέσως και μου είπε ότι ήταν ενήμερος ο Χαρδαλιάς και ήδη έκανε κινήσεις. ”Θα σε ενημερώσω το τι θα κάνουμε”, εμένα. Και όντως με πήραν μετά από λίγο να μου πουν ότι έχει διευθετηθεί το θέμα» είχε δηλώσει ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Καρράς – Τερζής: «Τους τελευταίους μήνες έλυσαν τους λογαριασμούς τους» (Video)

Γιάννης Στάνκογλου: Από την… παραλία οι ευχές του για τις γιορτές

Γιώργος Λεμπέσης: Θα συνεργαστεί ξανά με τον Φοίβο μετά από 21 χρόνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04