search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:13
MENU CLOSE

Στο Τέξας ο Κασσελάκης – Οι ευχές για «Καλή Xρονιά» μαζί με τον Τάιλερ και τα ανίψια του (Video)

28.12.2023 18:30
stefanos_kasselakis_new

Στο Τέξας βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ όπου και περνούν όλοι μαζί οικογενειακά την περίοδο των γιορτών. Το βίντεο με το οποίο συστήνει τα ανίψια του μάλιστα κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Τα παιδάκια Θοδωρής και Ισαβέλλα ευχήθηκαν μαζί με τον θείο τους και τον σύζυγο του «Καλή Χρονιά». Στο ίδιο βίντεο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί τον κόσμο για τις ευχές του για την ονομαστική του εορτή και όπως αναφέρει «Δεν ξέρω τι έχω κάνει για να δικαιούμαι τόση αγάπη σε τρεις μήνες, αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης σας» .

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ βρίσκεται στο Τέξας από την παραμονή των Χριστουγέννων και όπως είχε δηλώσει ο ίδιος μετά το Τέξας επρόκειτο να μεταβεί στο Μισισίπι, για να περάσει κάποιες μέρες με την οικογένεια του συζύγου του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Παπανδρέου: Στο χείλος του γκρεμού οι Έλληνες κτηνοτρόφοι – Ζητά στήριξη από την ΕΕ

Τα νομοσχεδια που κάνουν ποδαρικό το 2024 – Η στάση των κομμάτων

Κώστας Σημίτης: Ο Ζάκ Ντελόρ έδωσε σάρκα και οστά στην Ευρωπαϊκή Ένωση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:08