search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:24
MENU CLOSE

Αντίνοος Αλμπάνης: Η εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη που την άφησε άφωνη – «Με αιφνιδίασες και δεν το περίμενα»

29.12.2023 18:44
albanis-new

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε καλεσμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος μίλησε για την καριέρα του, τα γυρίσματα του «Maestro», αλλά και την προσωπική του ζωή.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την παρουσιάστρια, αιφνιδιάζοντάς την.

«Με την Ελεονώρα βρεθήκαμε το καλοκαίρι στην Πάρο και ήθελα να της πω κάτι το οποίο δεν της το είπα, γιατί είναι από αυτά τα οποία σκέφτομαι ότι έχουν μεγαλύτερη αξία να τα λες δημόσια. Είμαι σε αυτήν τη δουλειά 22 χρόνια και στην πιο δύσκολη ίσως τηλεοπτική μου στιγμή, που εγώ επέλεξα να βγω να μιλήσω για ένα ζήτημα προσωπικό, το έκανα στη δική σου εκπομπή και δεν το μετάνιωσα στιγμή.

Και θέλω να σου πω ότι δεν το μετάνιωσα, γιατί στάθηκες απέναντί μου με πολλή αξιοπρέπεια, πολλή ανθρωπιά, ενώ θα μπορούσες να το εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο, μπορούσες να «κιτρινίσεις» την εκπομπή, να την κάνεις φτηνή, να λειτουργήσεις προς όφελος της τηλεθέασης, και εσύ ήσουν απέναντί μου άνθρωπος. Για μένα είσαι υπόδειγμα δημοσιογράφου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ, θα είμαι αιώνια διαθέσιμος και ευγνώμων για σένα», είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Η Ελεονώρα Μελέτη έμεινε άφωνη, καθώς δεν περίμενε την εξομολόγησή του, απαντώντας στον ηθοποιό: «Σε ευχαριστώ και με τιμάς ιδιαίτερα, δεν το περίμενα. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, με αιφνιδίασες και δεν το περίμενα».

Διαβάστε επίσης:

Φρανσουάζ Μπετανκούρ: Η κληρονόμος της L’Oreal είναι η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου… και φέτος

Βασιλικό σκάνδαλο στην Ισπανία: Ο πρώην γαμπρός της Λετίθια βγάζει ξανά στη φόρα τα άπλυτά της

Μάθιου Πέρι: Χρησιμοποιούσε γυναίκες από εφαρμογή γνωριμιών για να του φέρνουν χάπια και φάρμακα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:24