search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 01:10
MENU CLOSE

Εύοσμος: Ληστεία σε κατάστημα ψιλικών – Οι 3 δράστες πήραν 800 ευρώ με μαχαίρι

29.12.2023 06:46
ASTYNOMIA-PERIPOLIKO

Στιγμές τρόμου έζησε τα ξημερώματα της Παρασκευής υπάλληλος καταστήματος ψιλικών στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης όταν είδε τρία άτομα να μπαίνουν λίγο μετά τις 3 και να τον απειλούν με μαχαίρι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η ληστεία σημειώθηκε στις 3:20 τα ξημερώματα της Παρασκευής με τους τρεις δράστες να βάζουν στο στόχαστρο κατάστημα ψιλικών που βρίσκεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, τον κεντρικό δρόμο του Ευόσμου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι τρεις δράστες κρατούσαν μαχαίρια και με αυτά απείλησαν τον υπάλληλο για να τους δώσει τα χρήματα που είχε στο ταμείο.

Αφού, κατά πληροφορίες, πήραν 800 ευρώ οι τρεις ληστές διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

Διαβάστε επίσης

Φυλακές Κορυδαλλού: Πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα για το ρεβεγιόν των κρατουμένων

Κούγιας: Δεν θα αναλάβω την υπεράσπιση του 18χρονου που κατηγορείται ότι έριξε τη φονική φωτοβολίδα στον αστυνομικό στου Ρέντη

Επεισόδια στου Ρέντη: Ηχητικό ντοκουμέντο από την ανακοίνωση θανάτου του αστυνομικού – Ογκώδης η δικογραφία για εγκληματική οργάνωση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 01:09