search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:30
MENU CLOSE

Γαλλία: Για «πλάκα μεταξύ φίλων» και όχι «καψόνι» μιλά τώρα το φερόμενο ως θύμα του βραβευμένου σεφ

29.12.2023 20:35
sef gallia kapsponi- new

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων του Τύπου που έκαναν λόγο για καψόνι σε βάρος εργαζομένου μέσα στο πολυτελές εστιατόριο ενός πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης Μπιαρίτς στη Γαλλία προέβη το φερόμενο ως θύμα.

Μάλιστα το ζήτημα είχε προκαλέσει την απόλυση του βραβευμένου σεφ του εστιατορίου ως υπεύθυνο για τον εξευτελισμό του υφισταμένου του.

«Διαψεύδω όλες τις κατηγορίες σε βάρος του πρώην σεφ μου, του Ορελιάν Λαρζό», έγραψε στο Instagram ο εργαζόμενος στην κουζίνα που φέρεται ότι υπέστη ένα «εξευτελιστικό καψόνι», όπως έγραψε η τοπική εφημερίδα Sud Ouest. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν στις 2 Δεκεμβρίου. Επί πολλές ώρες ο νεαρός υπάλληλος ήταν δεμένος, γυμνός, σε μια καρέκλα, με ένα μήλο στο στόμα και ένα καρότο ανάμεσα στους γλουτούς. Παρόντες ήταν ο σεφ Λαρζό και οι συνεργάτες του.

«Ένα καρότο ανάμεσα στους γλουτούς; Αλήθεια; Αλήθεια; Επίθεση; Όλα αυτά είναι ψέματα», συνέχισε το φερόμενο θύμα, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για «μια πλάκα μεταξύ φίλων».

Ο απολυμένος σεφ, από την πλευρά του, υποστηρίζει επίσης ότι «τα καταγγελλόμενα γεγονότα δεν αντιπροσωπεύουν την αλήθεια» και δηλώνει «συντετριμμένος» από τις «επιθέσεις σε βάρος της τιμής και της υπόληψής του».

«Καταδικάζω κάθε μορφή κακομεταχείρισης, καψονιών ή εξευτελισμού (…) και ποτέ δεν θα εμπλακώ σε τέτοια συμπεριφορά», πρόσθεσε.

Η διεύθυνση του ομίλου Hyatt, στον οποίο ανήκει το ξενοδοχείο, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ενημερώθηκε «για ένα ανησυχητικό συμβάν μέσα στον χώρο του ξενοδοχείου και για τα βίντεο που κυκλοφόρησαν» σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. «Διεξήχθη έρευνα και ελήφθησαν οι κατάλληλες αποφάσεις», πρόσθεσε.

Ο 31χρονος σεφ, που πέρσι τιμήθηκε με αστέρι Μισελέν, απολύθηκε τις 21 Δεκεμβρίου.

Το θύμα παραιτήθηκε αυτοβούλως και έφυγε για να εργαστεί σε ένα ξενοδοχείο του Παρισιού, όπως ανέφερε ο ίδιος. Αν και δεν έχει κατατεθεί καμία μήνυση, η εισαγγελία της πόλης Μπαγιόν ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για τις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης και βιαιοπραγίας.

Διαβάστε επίσης:

Επιχείρηση εκφοβισμού από το Κρεμλίνο για το πάρτι «σχεδόν γυμνοί» καταγγέλλει εφημερίδα

Η Ρωσία εξαπολύει τη μεγαλύτερη αεροπορική επίθεση στην Ουκρανία από την έναρξη του πολέμου

Πράγα: Η Σχολή Καλών Τεχνών θα παραμείνει κλειστή έως τον Φεβρουάριο μετά το μακελειό με τους 14 νεκρούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:29