search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:23
MENU CLOSE

ΠΑΟΚ: Δημιουργία νέου προπονητικού κέντρου στη Θέρμη ανακοίνωσε ο Ιβάν Σαββίδης

30.12.2023 14:59
savvidis1

Ο Ιβάν Σαββίδης αποκάλυψε στο ΔΣ του ΠΑΟΚ ότι προχώρησε στην αγορά 150 στρεμμάτων στην περιοχή της Θέρμης και μέσα στον Ιανουάριο θα γίνουν οι ανακοινώσεις και η εκκίνηση των σχεδίων και των εργασιών για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

O Σαββίδης τόνισε ότι η έκταση θα ανήκει στον ΠΑΟΚ και δεν θα είναι ενοικιασμένη. Μάλιστα, οι ανακοινώσεις και η εκκίνηση των σχεδίων και των εργασιών για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου θα γίνουν μέσα στον Γενάρη.

Παράλληλα, πέρα από το ΔΣ, ο Σαββίδης είχε συνάντηση και με τους υπεύθυνους των ακαδημιών της ομάδας, ενώ πέρα από ευχές, ανασκόπηση της χρονιάς, ζήτησε ακόμη μια φορά συσπείρωση.

«Στόχους πετυχαίνεις όταν όλοι βαδίζουν στην ίδια κατεύθυνση και σήμερα είμαστε σε αυτό το σημείο. Σας ζητώ να διατηρήσετε την ενότητα τόσο ανάμεσά σας, όσο και ανάμεσα στους φιλάθλους», τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης.

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Περίπατος του Ολυμπιακού στο Βερολίνο – Θρίαμβος επί της Άλμπα με 67-94

Ακυρώθηκε ο τελικός του Σούπερ Καπ Τουρκίας στο Ριάντ – Οι Σαουδάραβες δεν επέτρεψαν στο γήπεδο εθνικά σύμβολα με τον Κεμάλ Ατατούρκ

Μίκαελ Σουμάχερ: Το συγκινητικό μήνυμα της Ferrari για τα 10 χρόνια από το ατύχημά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:23