search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:32
MENU CLOSE

«Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ»: Ομιλία – προειδοποίηση Πούτιν για το νέο έτος

31.12.2023 15:57
vladimir_putin

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στην ομιλία του του για το νέο έτος.

«Αποδείξαμε πολλές φορές ότι μπορούμε να εκτελέσουμε τις πιο δύσκολες αποστολές και ότι δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ επειδή καμιά δύναμη δεν μπορεί να μας διχάσει», τόνισε ο ρώσος πρόεδρος στην ομιλία που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

Μολονότι ο Βλαντιμιρ Πούτιν δεν αναφέρθηκε άμεσα στη σύγκρουση στην Ουκρανία, η οποία άρχισε πριν από περίπου δύο χρόνια, την υπαινίχθηκε επανειλημμένα, αποτίοντας φόρο τιμής στους στρατιώτες, «τους ήρωές μας».

Σε σχέση με το 2022, όταν είχε εμφανισθεί περιστοιχισμένος από ένστολους στρατιωτικούς, στη φετινή του ομιλία ο ρώσος πρόεδρος διακήρυξε ότι το έτος 2024 θα είναι έτος της «οικογένειας», με φόντο το Κρεμλίνο.

Το 2023 «υπερασπισθήκαμε σθεναρά τα εθνικά συμφέροντά μας, την ελευθερία μας και την ασφάλειά μας, τις αξίες μας», δήλωσε στην ομιλία που μεταδόθηκε πρώτα στη ρωσική Άπω Ανατολή, δεδομένης της διαφοράς ώρας της περιφέρειας αυτής με τη Μόσχα.

Ο πρόεδρος διαβεβαίωσε επίσης πως η Ρωσία, η οποία βιώνει «μια ιστορική φάση», θα είναι «ακόμη πιο ισχυρή» την ερχόμενη χρονιά.

Διαβάστε επίσης:

Υπερθέαμα πυροτεχνημάτων στη Ν. Ζηλανδία – Με φαντασμαγορικό τρόπο υποδέχτηκαν το 2024 (Videos)

Φρέντι Μπελέρης: Του έδωσαν 6ωρη άδεια για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του

Αυστραλία: Συνελήφθη Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας – Κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύζυγό του με το αυτοκίνητο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:29