search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:59
MENU CLOSE

Ιταλία: Βουλευτής της Μελόνι πυροβόλησε και τραυμάτισε συγγενή αστυνομικού

01.01.2024 20:09
MELONI
AP

Παρ’ ολίγο τραγωδία θα προκαλούσαν οι φετινοί πανηγυρισμοί στην Ιταλία για την έλευση του νέου έτους, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Stampa. Την ίδια ώρα εκατοντάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν συνολικά σήμερα με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς στη χώρα.

Πιο αναλυτικά, ο βουλευτής Εμανουέλε Πότσολο, του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας», της πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι, σύμφωνα με την εφημερίδα, πυροβόλησε για να «γιορτάσει» την αλλαγή του χρόνου, σε γιορτή που οργανώθηκε σε ευρύτερη περιοχή της Μπιέλα, στον ιταλικό Βορρά. Χωρίς φυσικά να υπάρχει σχετική πρόθεση, ο Πότσολο τραυμάτισε στο πόδι συγγενή αστυνομικού.
Ο τραυματίας, 31 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου η κατάστασή του δεν κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και το απόγευμα της Δευτέρας πήρε εξιτήριο.

Στη γιορτή όπου έλαβε χώρα το συμβάν, πήρε μέρος και ο Ιταλός υφυπουργός Δικαιοσύνης, Αντρέα Ντελ Μάστρο, στην αστυνομική συνοδεία του οποίο ανήκει ο συγγενής του νέου άνδρα που τραυματίστηκε. Την όλη υπόθεση ερευνά η εισαγγελία στην Μπιέλα.

Σημειώνεται επίσης ότι όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 274 τραυματίστηκαν από πυροτεχνήματα, κροτίδες και άλλα είδη βεγγαλικών που χρησιμοποιήθηκαν για τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Συγκλονιστικό βίντεο από το τροχαίο με τους 4 νεκρούς – Η στιγμή της συγκρούσης

Βρετανία: Σχεδόν 30.000 πρόσφυγες και μετανάστες διέσχισαν τη Μάγχη το 2023

Ιαπωνία: Μνήμες από τον εφιάλτη της Φουκουσίμα «ξύπνησε» ο σεισμός των 7,6 Ρίχτερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:58