search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:34
MENU CLOSE

Ιταλία: Αναστέλλεται προσωρινά η άδεια οπλοφορίας του βουλευτή του κόμματος της Μελόνι που πυροβόλησε συγγενή αστυνομικού

02.01.2024 18:46
meloni 876- new

Αναστέλλεται η άδεια οπλοφορίας του Ιταλού βουλευτή του κόμματος της Τζόρτζια Μελόνι. Ο Εμανουέλε Πότσολο φέρεται να τραυμάτισε συγγενή αστυνομικού σε πάρτι για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς. Τι υποστήριξε ο βουλευτής για το περιστατικό.

Την άδεια οπλοφορίας του Ιταλού βουλευτή Εμανουέλε Πότσολο, ο οποίος ανήκει στο κόμμα της Τζόρτζια Μελόνι, και σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι, φέρεται να τραυμάτισε, χωρίς πρόθεση, συγγενή αστυνομικού, πρόκειται να αναστείλει η νομαρχία της πόλης Μπιέλα, έξω από το Τορίνο.

Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, ο Πότσολο δεν θέλησε να παραδώσει τα ρούχα που φορούσε στο πάρτι, ώστε να εξακριβωθεί από τις αρχές αν υπάρχουν ίχνη πυρίτιδας. Η άρνησή του στηρίχθηκε σε σχετικό δικαίωμα που του προσφέρει η βουλευτική του ασυλία.

Στο συγκεκριμένο πάρτι, όπως έγινε γνωστό, ήταν παρών και ο Ιταλός υφυπουργός Δικαιοσύνης, Αντρέα Ντελ Μάστρο, ο οποίος, όπως και ο Πότσολο, ανήκει στο κόμμα Αδέλφια της Ιταλίας, της πρωθυπουργού της χώρας, Τζόρτζια Μελόνι.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πάντως, ο 31 ετών άνδρας που τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι, έως τώρα δεν έχει υποβάλει μήνυση.

Ο Ιταλός βουλευτής, τέλος, σε κατάθεσή του στους καραμπινιέρους παραδέχθηκε ότι το μικρό περίστροφο που χρησιμοποιήθηκε είναι δικό του, αλλά αρνήθηκε ότι πυροβόλησε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Τόκιο: Γάλλοι εμπειρογνώμονες θα συμμετάσχουν στην έρευνα για το αεροπορικό δυστύχημα

Νίκος Αλιάγας: Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του στο Παρίσι – Καταδίωξη και πέντε συλλήψεις

Σχέδιο ανατροπής του Μακρόν από Πούτιν – Λεπέν για να αποσταθεροποιηθεί η ΕΕ «βλέπει» η Washington Post

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:34