search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:06
MENU CLOSE

Παρίσι: Η εντυπωσιακή αλλαγή του χρόνου στη Σανζ Ελιζέ που… κανείς δεν έζησε – Το viral βίντεο

02.01.2024 15:33
paris_0201_1920-1080_new
credit: AP

Ένα μαγευτικό σόου με πυροτεχνήματα είχαν ετοιμάσει στη Λεωφόρο Σανζ Ελιζέ (Λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων) στο Παρίσι, για να γιορτάσουν την έλευση του 2024.

Πάνω από 1 εκατομμύριο πολίτες και τουρίστες είχαν συγκεντρωθεί στη γαλλική πρωτεύουσα, προκειμένου να απολαύσουν τους εορτασμούς που είχαν ως επίκεντρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα φιλοξενηθούν σε αυτή το 2024.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και από το βίντεο -που έγινε viral στα social media- κανείς από το πλήθος δεν φάνηκε να… ζει την όμορφη στιγμή. Οι παρευρισκόμενοι δημιούργησαν μία «θάλασσα» κινητών, προτιμώντας απλά να… καταγράψουν το εντυπωσιακό σόου.

Πολλοί χρήστες των social media σχολίασαν αρνητικά την εικόνα από το Παρίσι, σημειώνοντας πως αποτυπώνει τη μανία που έχουν πολλοί στην εποχή μας να μοιράζονται κάθε στιγμή της ζωής τους στα social media, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι αυτό τους εμποδίζει από το να την απολαμβάνουν.

Διαβάστε επίσης:

Ζβι Ζαμίρ: Πέθανε ο πρώην επικεφαλής της Μοσάντ (video)

Μετρά τις «πληγές» της η Ιαπωνία μετά τον σεισμό 7,6 Ρίχτερ – Μάχη με τον χρόνο για τα σωστικά συνεργεία, δεκάδες νεκροί

Ιαπωνία: Η στιγμή που το αεροπλάνο της Japan Airlines τυλίγεται στις φλόγες – Βίντεο ντοκουμέντο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31