search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:55
MENU CLOSE

Ταϊλάνδη: Μοντέλο δέχθηκε επίθεση από μαϊμούδες – Τη δάγκωσαν τέσσερις φορές (Video)

04.01.2024 12:21
emyruss new

«Δεν χαϊδεύουμε άγρια ζώα». Τον άγραφο αυτό νόμο δεν σεβάστηκε ένα 24χρονο μοντέλο από τη Γερμανία με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από δύο μαϊμούδες κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ταϊλάνδη.

Συγκεκριμένα η Έμι Ρας βρισκόταν στην παραλία Monkey Beach στα νησιά Phi Phi όταν της επιτέθηκαν οι δύο μαϊμούδες.

Σύμφωνα με το βίντεο, το μοντέλο από τη Γερμανία φαίνεται να πλησιάζει ένα μωρό μαϊμού για να το χαϊδέψει. Τότε μια ενήλικη μαϊμού – πιθανότατα η μητέρα του μωρού – τη δάγκωσε στο πόδι. Όπως είπε η ίδια, συνολικά δέχθηκε τέσσερις δαγκωματιές από δύο μαΐμούδες.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για λύσσα

Μετά την επίθεση, το μοντέλο πήγε σε νοσοκομείο όπου, σύμφωνα με την ίδια, της έγινε αντιτετανικός ορός και συνολικά πέντε δόσεις εμβολίου για τη λύσσα, ενώ καθημερινά λαμβάνει εννέα χάπια για προληπτικούς λόγους.

«Αν γνώριζα τι επρόκειτο να συμβεί, δεν θα είχα πλησιάσει αυτή την παραλία. Θα είχα τελειώσει νωρίτερα τις διακοπές μου. Για την ώρα το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι φοβάμαι για τη ζωή μου. Θα ήταν καλύτερο αν ήμουν σε νοσοκομείο στη Μαδρίτη (σ.σ. το μοντέλο ζει στην Ισπανία). Ευτυχώς η ασφάλεια ζωής που έχω καλύπτει όλα τα έξοδα» δήλωσε η 24χρονη Γερμανίδα.

Διαβάστε επίσης

Λας Βέγκας: Όρμησε στη δικαστή όταν άκουσε ότι θα πάει φυλακή – Απίστευτες εικόνες! (video)

Ερυθρά Θάλασσα: Φόβος και τρόμος οι Χούθι – Εντολή από 18 μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες για γύρο της Αφρικής (video)

Στο φως η λίστα του Τζέφρι Έπσταϊν: Ντόναλντ Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Κλίντον, Στίβεν Χόκινγκ, Νόαμ Τσόμσκι και δεκάδες άλλοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:54