search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 08:18
MENU CLOSE

Μητσοτάκης από Χανιά: «Θα βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των προκλήσεων»

06.01.2024 11:35
mitsotakis_xania_8eofaneia

Μήνυμα πως η κυβέρνηση «θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων» έστειλε ο πρωθυπουργός από τα Χανιά, όπου βρίσκεται για τον εορτασμό των Θεοφανίων.

«Θα βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των προκλήσεων. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την καλύτερη καθημερινότητα των πολιτών μας. Από τα ηλιόλουστα Χανιά καλή φώτιση με υγεία και χαρά», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Έχουμε το δικαίωμα να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Οι δυσκολίες δεν λείπουν από τις μεγάλες γεωπολιτικές κρίσεις στην γειτονιά μας αλλά και η εισαγόμενη ακρίβεια, θα είμαστε στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισής τους. Θα εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για καλύτερη καθημερινότητα για όλες τις Ελληνίδες και Έλληνες, με μια οικονομία που αναπτύσσεται γρήγορα για καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας, ποιοτική δημόσια παιδεία και υγεία και για ασφάλεια».

»Ταυτόχρονα, θα βρισκόμαστε πάντα σε επιφυλακή για τα εποχιακά προβλήματα και κρίσεις, όπως η έξαρση του κορωνοϊού και της γρίπης, γι’ αυτό εμβολιαζόμαστε. Θέλω να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα απανταχού της γης καλή φώτιση και καλή χρονιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ερωτώμενος για τη συνάντηση με τον αμερικανό ΥΠΕΞ, Άντονι Μπλίνκεν, απάντησε: «Θα τα πούμε το απόγευμα».

Ο πρωθυπουργός έφτασε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, τους βουλευτές του νομού της ΝΔ, Σέβη Βολουδάκη και Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, και τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή.

Αφού παρακολούθησε τη δοξολογία, ο πρωθυπουργός μετέβη στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων για την τελετή καθαγιασμού των υδάτων.

Διαβάστε επίσης:

Διονύσης Τεμπονέρας: Πρωτοβουλία για την ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου στην ερχόμενη Κεντρική Επιτροπή

Γεραπετρίτης: Το ζήτημα των F-35 θα λήξει σήμερα

ΣΥΡΙΖΑ: Από την τρικυμία των Σπετσών στην κόντρα με Μαξίμου για τις αποκαλύψεις Καπνισάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 08:13