search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:58
MENU CLOSE

Περιστέρι: «Μας κακοποιούσε από πολύ μικρά» – Ξεσπά η αδελφή του 35χρονου πατροκτόνου

06.01.2024 12:28
PERISTERI_ASTUNOMIA
Eurokinissi

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 35χρονος που σκότωσε τον πατέρα του, τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Περιστέρι μετά την απολογία του στον 14ο τακτικό ανακριτή.

Η αδελφή του 35χρονου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, μίλησε για όσα βίωνε η οικογένεια και για το πώς είναι ο αδελφός της.

«Προσπαθούμε να τον στηρίξουμε ψυχολογικά. Όσο γίνεται. Ο… γενικότερα ήταν ο κατευναστικός παράγοντας πάντα, οπουδήποτε και να πήγαιναν δηλαδή και σε κοινές παρέες και εδώ στην οικογένεια. Στους τσακωμούς προσπαθούσε πάντα να είναι ο κατευναστικός», ανέφερε.

»Δεν έμενα μαζί του. Με είχε διώξει ο πατέρας μου. Από πολύ μικρά όταν ήμασταν, μας κακοποιούσε. Δεν το ήξεραν πολλά άτομα πέρα από κοντινούς μας γιατί ήταν μάρτυρες σε κάποια σκηνικά. Είχαμε φωνάξει πολλές φορές την αστυνομία εδώ πέρα. Καταγγελία είχε γίνει, τότε που τον είχαν πάρει αυτόφωρο», πρόσθεσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Κρίμα το παιδί»

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και γείτονας του 35χρονου πατροκτόνου, που επιβεβαιώνει πως είχε κληθεί πολλές φορές η αστυνομία.

«Είχε γίνει αρκετές φορές φασαρία και είχε έρθει η αστυνομία. Έπινε συνέχεια. Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ συνέχεια, αν όχι επί 24ωρου βάσεως, 18 ώρες. Η μητέρα μου είχε μιλήσει με την κυρία…(σ.σ μητέρα κατηγορουμένη). Είχαμε πει ότι θα μπορούσε να τον διώξει ή να του κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Απ’ όσα γνωρίζω, θα πάει ο πατέρας μου να καταθέσει στον εισαγγελέα. Γενικά ήταν ήσυχο παιδί. Εργατικός ήταν. Τουλάχιστον από τον… δε έχει ακουστεί κάτι, τύπου να γυρίσει σπίτι περίεργα ή με περίεργες παρέες. Κρίμα το παιδί, μπορεί να έφτασε σε δύσκολη θέση. Θα μπορούσαν να είναι ίσως πιο επιεικείς; Δεν ξέρω», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Με κατάνυξη η τελετή των Θεοφανείων στη Ρόδο

Πειραιάς: Με λαμπρότητα ο Αγιασμός των Υδάτων παρουσία του αρχηγού του ΓΕΕΘΑ και υπουργών (Photos)

Θεσσαλονίκη: Πλήθος κόσμου στον Καθαγιασμό των Υδάτων (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:58